Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Κι επίσημα στο ΣΕΦ το Λαύριο για το BCL

Κι επίσημα στο ΣΕΦ το Λαύριο για το BCL

125

Το Λαύριο -μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην ελληνική Basket League, όπου έφτασε μέχρι και τους τελικούς- θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ομίλους μια ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο BCL.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε το Λαύριο, το ΣΕΦ θα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες της στην ευρωπαϊκή της διαδρομή

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι του Λαυρίου

Μια ονειρεμένη σεζόν ολοκληρώθηκε. Με την ομάδα της πόλης μας να αποκτά το δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Basketball Champions League (BCL) για πρώτη φορά στην ιστορία της . Και για 2η φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η έδρα μας, το «σπίτι» μας, με τις υπάρχουσες συνθήκες και προδιαγραφές δεν είναι τελικώς σε θέση να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες Μπάσκετ. Αφού δεν μπορούν να καλυφθούν οι απαιτούμενες αυστηρές προδιαγραφές του Basketball Champions League (BCL) που θα συμμετέχει η ομάδα μας. Όσες εργασίες αναβάθμισης κι αν γίνουν.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Οι προσπάθειες του Δημάρχου Δημήτρη Λουκά και της δημοτικής αρχής, του Δ/ντή του κλειστού γυμναστηρίου Λαυρίου κ. Κωνσταντίνου Πανταζή και της διοίκησης του ΝΠΔΔ «Θορικός» ήταν επίμονες και συνεχείς για να δοθεί λύση στο γηπεδικό ζήτημα. Και τους ευχαριστούμε θερμά για τη διάθεση να είναι δίπλα μας -και- στο ευρωπαϊκό «ταξίδι στο όνειρο» της ομάδας μας!

Ως εκ τούτου η έδρα που θα δηλώσει η ομάδα της πόλης μας, το Λαύριο Megabolt, για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).  Το οποίο διαθέτει τις προδιαγραφές για τη διεξαγωγή διεθνών αγώνων Μπάσκετ. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη διοίκηση του Σ.Ε.Φ. και τον Ολυμπιακό BC για την αποδοχή του αιτήματος μας για την πραγματοποίηση του ευρωπαϊκού μας «ονείρου».

Φίλοι του Λαυρίου.

Η δύναμη μας, ΕΣΕΙΣ! Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»!

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER