Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κουντέ: Περνάει εξετάσεις – Ακολουθεί η υπογραφή

Κουντέ: Περνάει εξετάσεις – Ακολουθεί η υπογραφή

119

Ο Πιερ Κουντέ είναι στην Αθήνα από τα ξημερώματα της Τρίτης, το πρωί θα περάσει εξετάσεις και θα ακολουθήσει η υπογραφή του συμβολαίου.

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Κουντέ. Για να ενισχύσει το κέντρο του. Η πρώτη του μέρα θα είναι «γεμάτη». Το πρωί θα περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις. Θα ακολουθήσει η υπογραφή του συμβολαίου του.

Μια δυνατή κίνηση είναι αυτή με τον 25χρονο χαφ. Για τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και πριν από τρία χρόνια. Αλλά δεν τα κατάφερε. Τώρα τα πράγματα ήρθαν έτσι, που θα ντυθεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Κουντέ κατέλυσε χθες σε γνωστό ξενοδοχείο. Και από το πρωί θα έχει διάφορα να κάνει. Το πρώτο αφορά τις ιατρικές εξετάσεις. Θα περάσει και από εργομετρικό έλεγχο.

Στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας. Εκεί θα ολοκληρωθούν και τα διαδικαστικά.

Που έχουν να κάνουν με την υπογραφή του συμβολαίου. Θα είναι τριών χρόνων. Με ετήσιες απολαβές κοντά στις 800.000 ευρώ. Που με τα μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

Η Μάιντς συμφώνησε να πάρει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για να πει το ναι. Πάντως στην Γερμανία αναφέρουν πως κράτησε και ένα ποσοστό μεταπώλησης, που πιθανότατα είναι 10%. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κουντέ είναι σε καλή κατάσταση. Έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο.

Τον Ιούνιο έδωσε φιλικά ματς με την Εθνική Καμερούν. Ωστόσο ήταν και τα πρώτα από τον Δεκέμβριο και μετά. Και συνολικά μέτρησε 76 λεπτά!

Θέλει δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο.

Κάτι που σημαίνει πως θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Πάντως θα προλάβει να μπει στο αεροπλάνο την Παρασκευή, για να ταξιδέψει με τους νέους συμπαίκτες του στο Στανς της Αυστρίας. Προκειμένω να μπαίνει και στο κλίμα. Αλλά και να κάνει το πρόγραμμα του.

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER