Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κρίσιμες ημέρες για Αραούχο -«Είναι συγκεντρωμένος στη Λας Πάλμας» λένε στα Κανάρια...

Κρίσιμες ημέρες για Αραούχο -«Είναι συγκεντρωμένος στη Λας Πάλμας» λένε στα Κανάρια Νησιά

110

Η ΑΕΚ θέλει πολύ τον Σέρχιο Αραούχο και είναι δεδομένο ότι θα κάνει την τελική της κίνηση άμεσα για να τον κάνει δικό της.

Ο Σέρχιο Αραούχο ξεκίνησε προετοιμασία με την Λας Πάλμας, αλλά δύσκολα θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει την πρόταση της, υπάρχει απόσταση κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ με τους Ισπανούς, αλλά πλέον έχουν έρθει όσο πιο κοντά γίνεται.

Η Λας Πάλμας κάνει το δικό της παιχνίδι τακτικής και σίγουρα θέλει το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος από την πώληση του αστεριού της.

Από κει και πέρα είναι ανοιχτό το πως μπορεί να διαμορφωθεί η συμφωνία, δεδομένου πως τον ισπανικό σύλλογο ενδιαφέρει πολύ και το ποσοστό που είναι να παίρνει η Μπόκα Τζούνιορς.

Το «tintaamarilla», αναφέρει πως: «Παρά τα όσα γράφονται στην Αθήνα, ο Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας της Λας Πάλμας. υπό τις οδηγίες του Πέπε Μελ. Η Λας Πάλμας θέλει να έχει επιθετικό δίδυμο τον Αραούχο με τον Χεσέ και ο Αργεντινός παραμένει συγκεντρωμένος εδώ».

Και είναι ένα ακόμη δείγμα ότι από την Ισπανία θέλουν να διαρρέουν την θέση της Λας Πάλμας που παίζει το «παιχνίδι» της, αλλά η ουσία είναι ότι και ο ίδιος ο Σέρχιο Αραούχο θέλει να τελειώνει με την Λας Πάλμας και να επιστρέψει έτσι στην ΑΕΚ.

Την ομάδα που ξέρει καλά και ο ίδιος ότι μπορεί να αποδώσει όσα μπορεί βάση κλάσης. Για αυτό και η Ενωση φτάνει σε μια τόσο υψηλή τιμή αγοράς του…

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER