Αρχική ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Λάμπρος Παπακώστας: Το βεβαρημένο παρελθόν… επιτυχιών!

Λάμπρος Παπακώστας: Το βεβαρημένο παρελθόν… επιτυχιών!

217

Λάμπρος Παπακώστας: Βεβαρημένο παρελθόν; Βεβαίως! Γεμάτο επιτυχίες, μεγάλους αγώνες και ρεκόρ. Τα όσα γράφονται τα συμμερίζονται και οι άλλοτε συναθλητές του;

Είναι το πιο εύκολο να θίγεις υπολήψεις και να γράφεις εναντίον των πάντων, αλλά τι γίνεται όταν αφορά αθλητές που έχουν γράψει ιστορία;

Ο Λάμπρος Παπακώστας επέστρεψε στα διοικητικά του ΣΕΓΑΣ, μετά την πρόταση που δέχθηκε από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και την οποία αποδέχθηκε.

Ένας από τους ρόλους που αναλαμβάνει είναι του συμβούλου στην Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού Αγωνιστικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης. Μια θέση από την οποία σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά με την εμπειρία του και τις γνώσεις του. Μην ξεχνάμε πως, εκτός από μεγάλος πρωταθλητής του στίβου, ήταν και στη διοίκηση και συγκεκριμένα στο τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον αείμνηστο Κώστα Σπανίδη.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε εκατοντάδες λέξεις για το βιογραφικό του Λάμπρου Παπακώστα. Θα αρκεστούμε στα εξής: κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο ύψος, δύο φορές «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής, με συμμετοχές σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων και Παγκοσμίων Πρωταθλητών και πρωταθλητής Ελλάδας. Όχι πως δεν είναι γνωστά, αλλά τα θυμίζουμε.

Βεβαρημένο παρελθόν με… ρεκόρ!

Διαβάσαμε στο site «sportsfeed», που στηρίζει την «Αναγέννηση», ένα παρασκηνιακό κείμενο για τον Λάμπρο Παπακώστα και το «βεβαρημένο παρελθόν» του και νομίζαμε μήπως εννοούσαν το παρελθόν του αθλητικά, το οποίο είναι πράγματι… βεβαρημένο.

Όμως ήταν γεμάτο υπονοούμενα με σκοπό μόνο να τον θίξουν. Το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Η υποψήφια πρόεδρος με την «Αναγέννηση» και παλιά πρωταθλήτρια Τασούλα Κελεσίδου ασπάζεται τον χαρακτηρισμό; Δεν πρέπει να απαντήσει αν «συμπορεύεται» με αυτή την αντίληψη; Ποιο είναι το βεβαρημένο παρελθόν του Λάμπρου Παπακώστα;

Οι υπόλοιποι συμφωνούν;

Συμφωνεί ο Χάρης Παπαδιάς, ο Κώστας Γκατσιούδης, ο Στέλιος Δημότσιος, ο Αλέξης Αλεξόπουλος, ακόμη και ο δημοσιογράφος Νίκος Τσώνης; Τι λένε; Θα περιμένουμε μια απάντηση για να ξέρουμε αν ισοπεδώνονται όλα στον βωμό της καρέκλας!

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER