Τον Ασπρόπυργο υποδέχεται την Τετάρτη (26/5) η Επισκοπή έχοντας μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς. Κομβικό ματς όπως το χαρακτήρισε ο Φράνκο Λάμτσε.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής ο Λάμτσε δήλωσε: «Είναι κι αυτό ένα δύσκολο ματς όπως όλα. Δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρίσκονται οι ομάδες. Το πρωτάθλημα της Football League άλλωστε έχει ελάχιστες διαφορές από ομάδα σε ομάδα», λέει ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας και συνεχίζει κάνοντας μια εκτίμηση… «Μέσα από το αποτέλεσμα που θα βγει, είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως θα είναι η συνέχεια αλλά και ποιούς στόχους θα κυνηγάμε. Νομίζω πάντως ότι θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα μετά το ματς με τον Ασπρόπυργο. Εμείς ερχόμαστε από μια δύσκολη όσο και σκληρή ήττα (Καλλιθέα 2-0) αλλά να είστε σίγουροι ότι θα εμφανιστούμε πολύ δυνατοί.

Πιστεύω ότι αξίζει να βρισκόμαστε τουλάχιστον στην πρώτη “4αδα”. Βάσει εικόνας που έχουμε αλλά και της σταθερότητας που έχουμε δείξει, με καλό ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία αλλά και με πνεύμα νικητή, θεωρώ ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να βρισκόμαστε μπροστά στο γκρουπ των ομάδων εκείνων που θα έχουν ξεχωρίσει. Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά».

Τέλος, ο Φράνκο Λάμτσε που δεν είναι ακόμα 23 χρονών (έχει γεννηθεί στις 30/7/1998) μίλησε και επί προσωπικού καθώς, παρ’ ότι βρίσκεται 3 μήνες στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή, έχει κερδίσει φανέλα βασικού και έχει προλάβει να δεθεί με όλη την ομάδα. «Είμαι χαρούμενος που ανήκω σ’ αυτή την ομάδα. Το κλίμα που υπάρχει είναι ιδανικό, με τα παιδιά υπάρχει πολύ μεγάλη αλληλοεκτίμηση και επικοινωνία και προσπαθώ να ζω το κάθε ματς ξεχωριστό δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μου. Κάνουμε όλα τα παιδιά αυτό που αγαπάμε».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER