Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Λάνγκφορντ: «Να μην φτιάχνονται ομάδες με χρήματα που δεν έχουν»

Λάνγκφορντ: «Να μην φτιάχνονται ομάδες με χρήματα που δεν έχουν»

171

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τα χρήματα που του οφείλονται από τον ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Λάνγκφορντ έγραψε: «Είμαι έτοιμος να υπογράψω. Αυτή η καθυστέρηση δεν αφορούσε τα χρήματα. Έχω βγάλει πολλά εκατομμύρια στην καριέρα μου. Αυτό αφορά την αρχή. Δεύτερον, οι πρώην συμπαίκτες μου αξίζουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον επόμενο χρόνο των συμβολαίων τους και να παίξουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο, για να δείξουν τα ταλέντα τους.

Είναι πιο σημαντικό για την ΑΕΚ να έχει την ευκαιρία να κάνει το σωστό για την επόμενη ομάδα ξένων, που χρειάζονται την ευκαιρία να βρεθούν στην Ευρώπη. Ενθαρρύνω την ΑΕΚ και πολλούς άλλους συλλόγους σαν αυτή να έχουν λογική, όχι να φτιάχνουν μπάτζετ με χρήματα που δεν έχουν.

Τρίτον, αναγνωρίζω ότι η ευκαιρία για έναν ανερχόμενο παίκτη να παίξει σε μια από τις καλύτερες ομάδες, που έχει να προσφέρει η Ελλάδα, είναι πιο σημαντική από τα προσωπικά μου συναισθήματα σχετικά με τα πράγματα που είπα για μένα στην ΑΕΚ και το φτωχό επιχειρηματικό μοντέλο που ακολούθησε.

Χρησιμοποιήστε άμεσες γραμμές επικοινωνίας για την κατάσταση του συλλόγου σας και δώστε στους παίκτες την ελευθερία να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις σχετικά με αυτές τις συνθήκες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον εργασίας και για τις δύο πλευρές και ένα πιο συνεπές αποτέλεσμα με ανταγωνιστικό τρόπο. Έτοιμος για την 17η σεζόν».

Και τα σχετικά tweets από τον Λάνγκφορντ:

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER