Σε ρυθμό ανανεώσεων κινείται τις τελευταίες μέρες η Λαμία. Ντάνι Μπεχαράνο, Ταϊρόν και Άνχελ Μαρτίνεθ ήταν οι πρώτοι που ανακοινώθηκαν.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και με άλλους. Ο Άνταμ Τζανετόπουλος έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης, όπως αναμενόταν, και η Λαμία περιμένει την απάντησή του.

Όπως με την περίπτωση του Ντεβί Επασί έτσι και με αυτή του Βολιώτη τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Αμφότεροι θέλουν λίγο χρόνο μήπως βρουν κάτι στο εξωτερικό. Ο Τζανετόπουλος, βέβαια, εκτός απροόπτου θα απαντήσει πριν τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα και στη Λαμία εκτιμούν πως στο φινάλε θα πει το «ναι». Γενικότερα έχουμε αναφέρει ξανά και με αφορμή την υπόθεση Ντάνι Μπεχαράνο πως στο κλαμπ υπάρχει η αίσθηση πως όσους θέλει, θα τους κρατήσει.

Η φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη που έχει πραγματοποιήσει έως τώρα ο Τζανετόπουλος. Κατέγραψε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πήρε στην πορεία τη φανέλα του βασικού σπίτι του και επί Μιχάλη Γρηγορίου βελτιώθηκε αισθητά. Βοήθησε φυσικά και ότι έπαιζε σερί ματς και είχε ρυθμό. Ποτέ μέχρι τώρα στην καριέρα του δεν είχε κάνει τόσες συμμετοχές. Γι’ αυτό και η φετινή χρονιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χρονιά καθιέρωσης για εκείνον.

 

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER