Στη Λαμία ένας μαθητής εισέβαλλε σε Λύκειο με το…μηχανάκι του, κάνοντας βόλτες στους διαδρόμους του κτηρίου. Αναστάτωση, με τους καθηγητές να προσπαθούν να τον σταματήσουν και μαθητές να τον…επευφημούν!

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Μαθητής εισέβαλλε με μηχανάκι μέσα στους διαδρόμους και τις αίθουσες του σχολείου στη Λαμία.

Απίστευτες και πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη σε Λύκειο της Λαμίας, όταν ένας μαθητής αποφάσισε να μπει με το μηχανάκι του στους διαδρόμους του σχολείου, με τους καθηγητές να τον κυνηγούν για να τον σταματήσουν.

Όπως μεταδίδει το LamiaReport το περιστατικό σημειώθηκε χθες, περίπου στις 11:00 το πρωί, στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας. Όλα αυτά, τη τελευταία μέρα της σχολικής χρόνιας, πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις. Κάποιοι μαθητές αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν το σχολείο τους με έναν… απίθανο τρόπο.

Ένας μαθητής της Γ’ Λυκείου, μετά από παρότρυνση των συμμαθητών του, μπήκε με το μηχανάκι του μέσα στο σχολείο και μετατρέποντας τους διαδρόμους σε πίστα. Κάποιοι συμμαθητές τον παρότρυναν να κάνει κόλπα, έκαναν πλάκα και τραβούσαν βίντεο με τα κινητά.

Ο Διευθυντής του Λυκείου και οι καθηγητές βγήκαν στους διαδρόμους και προσπαθούσαν να σταματήσουν τον εισβολέα, προτού γίνει κάποιο ατύχημα. Ένας μαθητής γλίτωσε για μερικά εκατοστά τη σύγκρουση με το μηχανάκι.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Σε μία από τις μανούβρες που έκανε ο μαθητής, το μηχανάκι γλίστρησε στο διάδρομο, με τον αναβάτη να πέφτει στο έδαφος και να σηκώνεται και πάλι γρήγορα για να συνεχίσει. Όμως ένας από τους καθηγητές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει λίγο αργότερα.

Μάλιστα κάποιοι από τους μαθητές γιούχαραν τους καθηγητές που σταμάτησαν τον μαθητή με το μηχανάκι. Ο μαθητής που μπήκε με το μηχανάκι του στο σχολείο, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, φέρεται μάλιστα να μην έχει δίπλωμα.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER