Από τη στιγμή που υπάρχει κορμός, δεν χρειάζεται βιασύνη στα μεταγραφικά. Η Λαμία το ασπάζεται αυτό. Προς το παρόν προσθήκες δεν υπάρχουν.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται και επαφές. Κάποια τηλέφωνα έχουν πέσει. Ο Θανάσης Γκαραβέλης ήταν ένας από τους αποδέκτες. Από τη Λαμία τον προσέγγισαν και του εξήγησαν πώς το σκέφτονται. Ο ίδιος σε πρώτη φάση έλεγε πως θα ήθελε να πάει κάπου για να είναι βασικός. Το εάν μπορεί στους «κυανόλευκους» να βρει αυτό τον ρόλο, σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

Ο Ντεβί Επασί δεν έχει απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης, αλλά η αρχική διάθεση που υπήρχε ήταν το να αποκτηθεί άλλος για αντικαταστάτης του. Σε αυτή την περίπτωση ο Γκαραβέλης είναι πιθανό να βρεθεί δεύτερος, αν τελικά όντως δώσει τα χέρια με τους Φθιώτες.

Το τελευταίο θα προκαλέσει με τη σειρά του μία άλλη εξέλιξη, την αποχώρηση του Κώστα Θεοδωρόπουλου. Κάπου εδώ να σημειωθεί πως η αρχική εισήγηση ήταν να παραμείνει ο 31χρονος. Ωστόσο, έως τώρα δεν έχει κληθεί να ανανεώσει. Μπορεί να λέει κάτι αυτό, μπορεί να μη λέει και τίποτα. Κλείνοντας για τον Γκαραβέλη έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ιωνικός.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER