Με κάποιους οι συζητήσεις στη Λαμία έχουν ήδη γίνει και αναμένονται απλώς οι απαντήσεις τους. Με άλλους οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Άλλοι δεν έχουν κληθεί ακόμη για να ανανεώσουν.

Στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται ο Έλμαρ Μπιάρνασον. Ο Ισλανδός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τη Λαμία για να υπάρχει μία επιπλέον λύση στα χαφ και έδωσε βοήθειες. Αγωνίστηκε σε 17 ματς πρωταθλήματος, ενώ έπαιξε και στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, όπου έδωσε και την ασίστ.

Οι «κυανόλευκοι» θα ήθελαν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους αναγνωρίζοντας πως είναι ένας παίκτης με ποιότητα και παραστάσεις. Μιλάμε για διεθνή ποδοσφαιριστή με τη χώρα του (41 φορές), ο οποίος έχει πάει και το Euro 2016. Εκεί δεν ήταν θεατής, έπαιξε και στους τρεις αγώνες δίνοντας και μία ασίστ.

Στα 34 του παρουσιάζεται θετικός στο να παραμείνει και απλώς έως τώρα δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή. Ενδεχομένως εντός της εβδομάδας να έχει ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η δική του υπόθεση και η σκυτάλη να πάει και σε άλλους, όπως ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Ο 32χρονος προς το παρόν δεν έχει κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αυτό από μόνο του, βέβαια, ίσως δεν λέει και κάτι.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER