Θύμα ομαδικού βιασμού φέρεται να έπεσε 27χρονη από το Κονγκό που φιλοξενείται σε δομή μεταναστών στη Λάρισα.

Σοκ στη κοινωνία της Λάρισας μετά τον βιασμό 27χρονης κοπέλας από 4 άνδρες οι οποίοι την άφησαν αναίσθητη μετά το έγκλημα σε υπόγεια διάβαση.

Συνεχίζονται τα αποτρόπαια εγκλήματα βιασμού στη χώρα με τα περιστατικά να λαμβάνουν μέρος σχεδόν καθημερινά πλέον.

Μετά την καταγγελία προ 2 ημερών από 24χρονη ότι τη νάρκωσαν και τη βίασαν σε σπίτι στην Ομόνοια αλλά και τη σύλληψη άνδρα για απόπειρα βιασμού 15χρονης στη Κοζανη έρχεται σήμερα ακόμη μία καταγγελία κοπέλας για ομαδικό βιασμό.

Η 27χρονη φιλοξενείται σε δομή φιλοξενίας μεταναστών στη Λάρισα και έχει καταγωγή από τη Λαική Δημοκρατία του Κονγκό.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Η κοπέλα εντοπίστηκε αναίσθητη την Τρίτη σε υπόγεια διάβαση που χρησιμοποιούν οι μετανάστες για να μεταβούν σε γειτονικά χωριά. Την κοπέλα εντόπισε φίλη της ομοεθνής, που επίσης βρίσκεται στη δομή, και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με την εντύπωση ότι ήταν αναίσθητη λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Ωστόσο, όταν συνήλθε, όσα είχε να πει σόκαραν. Η 27χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία τον ομαδικό βιασμό της από 4 άνδρες οι οποίοι ήταν μασκαρεμένοι.

Οι αδίστακτοι άνδρες αφού τη βίασαν μάλιστα άφησαν την κοπέλα αναίσθητη στη μέση της υπόγειας διάβασης πεζών στον δρόμο Τρικάλων – Λάρισας και στο ύψος της Δομής στο Κουτσόχερο.

Η Αστυνομία διεξάγει ήδη έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών η οποία αναμένεται να επεκταθεί μετά την πλήρη επάνοδο της κοπέλας. Ακόμη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER