Ο Λεμπρόν Τζέιμς ξέσπασε για άλλη μια φορά για την κριτική που γίνεται τόσο στον ίδιο όσο και στους Λέικερς για τις τελευταίες τους προσθήκες.

Μεγάλη προσοχή έχουν τραβήξει οι κινήσεις των Λέικερς στην off-season. Οι πρώην πρωταθλητές NBAτης σεζόν 2019-2020 στην προσπάθεια τους να επανέλθουν στην κορυφή έχουν δημιουργήσει μία μίνι superteam. Τα σχόλια τόσο για τον ίδιο τον Λεμπρόν Τζέιμς (ο οποίος έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως ο πραγματικός GM της ομάδας του) όσο και για την ίδια την ομάδα δίνουν και παίρνουν ενώ δεν λείπουν και τα αστεία για τον μέσο όρο ηλικίας που έχει αποκτήσει πλέον το Λος Άντζελες.

Τα σχόλια δεν πέρασαν απαρατήρητα στον Λεμπρόν ο οποίος κατέφυγε στο Twitter για να δώσει μια απάντηση μέσα από την οποία προκαλεί τους επικριτές να συνεχίσουν την κριτική και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. To tweet μπορεί να έχει κατέβει εδώ και λίγες ώρες ωστόσο είχε ήδη κάνει το γύρο του κόσμου με αναδημοσιεύσεις από διάφορα αθλητικά σάιτ.

« Συνεχίστε να μιλάτε για την ομάδα μου, τις προσωπικές μας ηλικίες, τον τρόπο που παίζει, που μένει τραυματισμένος, το ότι έχουμε ξεπεράσει τον χρόνο μας στη λίγκα, κτλπ κτλπ. Κάντε μου μια χάρη σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! Και το εννοώ σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! Συνεχίστε την ίδια αφήγηση όταν όλα ξεκινήσουν! Αυτό ζητάω μόνο. #Ευχαριστώ ».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER