Ο Μιχάλης Λούντζης αναμένεται να αποτελέσει σύντομα την επόμενη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού αφού θα ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Προμηθέα.

Ο Λούντζης, όπως σας έχει ενημερώσει το Sportime από τις 13 Μαϊου, θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και θα πιάσει λιμάνι. Πρώτα όμως θα ολοκληρώσει και τυπικά τη συνεργασία του με τον Προμηθέα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι την Δευτέρα (14/6) ο Λούντζης θα ενημερώσει τους Πατρινούς ότι θα καλύψει το buyout και θα μείνει ελεύθερος. Δε μιλάμε για μεγάλο ποσό αλλά για 15 χιλιάδες ευρώ.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός θα ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του (κάτι σημαντικό σε περίπτωση που ξαναπαίξει στην Basket League η ομάδα). Και θα προσθέσει έναν αθλητικό παίκτη, σε καλή ηλικία, εξαιρετικό αμυντικό και με μια καλή σεζόν στον Προμηθέα.

Κι όχι μόνο αυτό… Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός θα έχει πάρει σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε αποκτήσει κάποτε ο Παναθηναϊκός ως επένδυση για το μέλλον: Τον Αντώνη Κόνιαρη. Τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Και φυσικά τον Μιχάλη Λούντζη.

Στα 23 του χρόνια πλέον ο Λούντζης έχει συμμετοχές και με την Εθνική ομάδα. Κι έπεισε ότι αξίζει μια ευκαιρία σε ανώτερο επίπεδο, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να του τη δώσει.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Τόμας Γουόκαπ. Επίσης θα πρέπει να θεωρείται δικός τους παίκτης ο Μουσταφά Φολ, αλλά ακόμα αργεί να τελειώσει το πρωτάθλημα Γαλλίας. Ενώ προχωράει και την περίπτωση του Τάισον Κάρτερ, του Αμερικανού που έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με το Λαύριο. Και τον οποίο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν καλή προοπτική για το μέλλον.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER