Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Λυκογιάννης: «Αποφύγαμε κάποιες ομάδες που έχουν μεγάλη δυναμική»

Λυκογιάννης: «Αποφύγαμε κάποιες ομάδες που έχουν μεγάλη δυναμική»

126

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τους αντιπάλους στο BCL και ο Άρης Λυκογιάννης ανέλυσε τις  Νίμπουρκ, Γαλατασαράι, Ιγκοκέα που βρίσκονται στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης.

Αρχικά ο Άρης Λυκογιάννης είπε: «Είναι πάρα πολύ νωρίς για να γίνουν κρίσεις σχετικά με τη δυναμικότητα των ομάδων. Περιμένουμε να δούμε το πώς θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος για όλους και πως θα δομήσουν τα ρόστερ τους όλες οι ομάδες».

Και πρόσθεσε λέγοντας:«Αποφύγαμε κάποιες ομάδες που είναι δεδομένο ότι έχουν μεγάλη δυναμική, όπως είναι οι ομάδες από την Ισπανία. Η Ιγκοκέα  έβαλε αρκετά χρήματα πέρσι, έχει μεγάλο μπάτζετ, ενώ η Νίμπουρκ που είναι μία παραδοσιακή δύναμη της διοργάνωσης, τη σεζόν 2019-20 νομίζω ότι έπαιζε το καλύτερο μπάσκετ στο BCL. Φαίνεται όμως ότι βρίσκεται σε μία διαδικασία αναδόμησης, ο προπονητής που ήταν εκεί αρκετά χρόνια αποχώρησε. Και η Γαλαταράι έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να κάνει μεταγραφικές κινήσεις και να προσελκύσει παίκτες υψηλού επιπέδου».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος για το που θα κριθούν τα πάντα… «Τα πάντα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Όπως γίνεται πάντα. Οι κληρώσεις είναι για να γίνονται τα πρώτα σχόλια. Η εικόνα των ομάδων στο γήπεδο θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Τώρα δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος για απογοητεύσεις ή πανηγυρισμούς».

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER