Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και για τους στόχους του με το “Δικέφαλο του Βορρά”

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τη Δευτέρα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, αλλά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο 31χρονος Έλληνας διεθνής μίλησε στο www.paokbc.gr για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και για τον τρόπο που τον προσέγγισε ο Θανάσης Χατζόπουλος.

Αρχικά ο Μάντζαρης τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που έρχομαι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Και εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι ήδη ο κόσμος του ΠΑΟΚ με έχει αγκαλιάσει με την συμπεριφορά του και τα εκατοντάδες μηνύματα που έχω λάβει και με καλωσορίζουν στην ομάδα».

Και συνέχισε αναφερόμενος στους στόχους του: «Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Ενώ αναφέρθηκε και στον Θανάση Χατζόπουλο: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελαν στην ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ.Χατζόπουλο που επέμεινε με τον τρόπο του και έδειξε πόσο ήθελε να ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις μας».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μάλιστα έχει διαλέξει ήδη τον αριθμό της φανέλας του και θα αγωνίζεται με το «16» στην Basket League και τo Basketball Champions League.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER