Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μέσι: «Νομίζω ότι ο Θεός κρατούσε αυτή τη στιγμή για εμένα»

Μέσι: «Νομίζω ότι ο Θεός κρατούσε αυτή τη στιγμή για εμένα»

109

Η Αργεντινή κατέκτησε το Copa America και ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός και τον πρώτο τίτλο με την Εθνική του ομάδα.

Η Αργεντινή κατέκτησε το Copa America νικώντας με 0-1 τη Βραζιλία, με τον Λιονέλ Μέσι να μιλάει για το συγκεκριμένο γεγονός.

Εμφανώς συγκινημένος ο Αργεντινός σταρ έκανε σαφές πως περίμενε σε όλη του την καριέρα μία τέτοια στιγμή, ευχαριστώντας ξανά και ξανά τον Θεό που κατάφερε και του την έδωσε.

Δείγμα της… δίψας του για να πάρει το τρόπαιο με την Εθνική ομάδα της χώρας του, είναι και το γεγονός πως έπαιξε στον ημιτελικό και τον τελικό τραυματίας.

«Το χρειαζόμουν. Το ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω κάτι με εθνική μας ομάδα. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια, αλλά κάπως ήξερα ότι κάποια στιγμή, αυτό θα έρθει. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Θεό που μου έδωσε αυτή την στιγμή στην Βραζιλία, με αντίπαλο τη Βραζιλία. Νομίζω ότι κρατούσε αυτή την στιγμή για εμένα», είπε μεταξύ άλλων.

Συνέχισε λέγοντας: «Είναι τρελό. Δεν μπορώ να εξηγήσω την χαρά αυτή που αισθάνομαι. Πολλές φορές χρειάστηκε να φύγω λυπημένος από τέτοια παιχνίδια. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα μου έδινε την χαρά αυτή ο Θεός. Και δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή. Αυτή η ομάδα πραγματικά το άξιζε και με το παραπάνω. Πραγματικά δεν νομίζω πως έχουμε καταλάβει τι έχουμε πετύχει, πέρα από το τρόπαιο που κατακτήσαμε. Θα είναι ένα παιχνίδι που το θυμόμαστε όλοι και θα μείνει στην ιστορία. Νικήσαμε το τρόπαιο, με αντίπαλο τη Βραζιλία, στην Βραζιλία».

 

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER