Ο Κώστας Μανωλάς δεν «αποχώρησε» ποτέ από τον Ολυμπιακό και σε κάθε ευκαιρία, πιστοποιείται αυτό, όπως έγινε τον Μάιο και τη συνάντηση που είχε με τον Φρανσουά Μοντέστο.

Πιο συγκεκριμένα τον Μάιο ο Μοντέστο έκανε ένα ταξίδι στην Ιταλία. Και παρακολούθησε από κοντά το ματς Σπέτσια-Νάπολι. Στην ενδεκάδα των «παρτενοπέι» ήταν ο Μανωλάς που τα είπε με τον Κορσικανό. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στο… ,μυαλό του τον δυναμικό στόπερ και το αντίστροφο!

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών, φέρεται να συναντήθηκε με τον 29χρονο στόπερ, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Για αρκετά λεπτά είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν για διάφορα ζητήματα. Δεν αποκλείεται η κουβέντα τους να περιστράφηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής.

Αλλά τόσο ο Μανωλάς, όσο και ο Ολυμπιακός γνωρίζουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί. Στην παρούσα φάση μοιάζει και απίθανο.

Η Νάπολι έδωσε 36 εκατ. ευρώ στη Ρόμα, το καλοκαίρι του 2019, για να τον αποκτήσει. Και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Αυτά τα στοιχεία δείχνουν πως υπάρχουν μεγάλα και ανυπέρβλητα εμπόδια. Παράλληλα υπάρχουν σενάρια που θέλουν τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα να έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Αραβίας.

Εκεί όπου τα ποσά είναι μεγάλα και μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Νάπολι.

Σχετικά με τον Ολυμπιακό μπορεί να περιμένει. Και ο Μανωλάς το ίδιο. Είναι δεδομένη επιθυμία και των δύο να συνεργαστούν ξανά. Η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή.

Γνωστό πως ο 29χρονος άσος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Με τον οποίο έχει συχνή επικοινωνία. Και συζητούν διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER