Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαρτίνς: Η άφιξη στην Αθήνα και το ξεκίνημα της νέας δουλειάς

Μαρτίνς: Η άφιξη στην Αθήνα και το ξεκίνημα της νέας δουλειάς

110

Ο Πέδρο Μαρτίνς γύρισε στην Αθήνα και πλέον είναι έτοιμος για το ξεκίνημα μιας νέας δουλειάς με μεγάλη όρεξη για επιτυχίες.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας σεζόν με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι στην Αθήνα. Χρησιμοποίησε και ο ίδιος την ωφέλιμη άδεια για να δει τους δικούς του. Να γεμίσει τις δικές του μπαταρίες. Να μείνει με τα παιδιά του. Παράλληλα έκανε και συσκέψεις με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας. Αλλά και με τους συνεργάτες του.

Είχε ενημέρωση ανά πάσα στιγμή για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Για το ρόστερ, ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν.

Αλλά και για τις μεταγραφές. Τα πάντα είναι έτοιμα και δουλεύουν βάση πλάνου που υπάρχει εδώ και καιρό. Βέβαια και η έλευση του Μαρτίνς θα κάνει τις επαφές προσωπικές. Αναμένεται να υπάρξει νέα σύσκεψη.

Στην οποία και θα συζητηθούν οι όποιες εξελίξεις υπάρχουν. Αλλά έτσι κι αλλιώς έχουν γίνει συσκέψεις, όλο αυτό το διάστημα, μέσω skype. Τελευταία έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα. Εκεί όπου συζητήθηκαν διάφορα ονόματα για μεταγραφές.

Γιατί για τις αποχωρήσεις – πωλήσεις αναμένονται προτάσεις. Ο τεχνικός των πρωταθλητών έχει δώσει την έκθεση του.

Και σε αυτή υπάρχουν κρίσεις για όλους τους παίκτες. Με έναν προβληματισμό για τα μπακ, ανάμεσα σε άλλα. Επίσης σε αυτή υπήρχαν τα ονόματα των Τσούμιτς, Πέπε, Μάρκοβιτς, Σισέ (από Δευτέρα η επιστροφή του) που θα είναι στο Ρέντη, αναφορικά με τους δανεικούς. Ο τελευταίος βέβαια είναι προς πώληση.

Ο Ολυμπιακός Β’…

Για τα μεταγραφικά εκείνο που είναι ψηλά στην ατζέντα είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ. Αλλά κι ενός χαφ, αφού ο Μαντί Καμαρά δεν πρόκειται να βγάλει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη έχει γίνει ήδη μια μεταγραφή. Αυτή του Τικίνιο Σοάρες. Και έρχεται μια ακόμα. Του Πινακά από την ΑΕΛ. Στην οποία ο Ολυμπιακός πέραν των χρημάτων θα δώσει και δύο δανεικούς.

Επίσης ο Μαρτίνς έχει λόγο και για τον Ολυμπιακό Β’. Για τους παίκτες που θα στελεχωθεί. Έχει μιλήσει με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, που θα είναι ο προπονητής. Και θα κάνουν νέες επαφές, για την στελέχωση της ομάδας. Περισσότερα νέα θα υπάρξουν και μετά την επιστροφή της πρώτης ομάδας από το Στανς της Αυστρίας.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER