Ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε με τους συνεργάτες του την κλήρωση του Champions League και έκανε το πρώτο του σχόλιο για τον πιθανό αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός έμαθε το ζευγάρι που θα βγάλει τον αντίπαλο για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Μια κλήρωση που περίμενε και ο Μαρτίνς για να δει και πως θα πάει το πρόγραμμα του. Παράλληλα έκανε και το πρώτο του σχόλιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV. Και τόνισε πως οι ομάδες από την Γεωργία είναι πάντα ανταγωνιστικές. Βάζουν εμπόδια και αυτές από το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με το ζευγάρι Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία)-Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν).

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Προφανώς και προσδοκούμε να είμαστε και πάλι πρωταθλητές Ελλάδας. Και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας στις εγχώριες διοργανώσεις. Και να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αυτό θα προσπαθήσουμε και όλη η διαδρομή μας θα ξεκινήσει στις 20/21 Ιουλίου. Πάντα γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίζαμε Πρωταθλήτριες των χωρών τους.

Η ομάδα της Γεωργίας, όπου είναι πάντα ανταγωνιστικές από την συγκεκριμένη χώρα. Αλλά και αυτή του Αζερμπαϊτζάν.

Είναι ομάδες που έχουν ποιότητα και απαιτούν από εμάς την μέγιστη υπευθυνότητα. Και μεγάλη προσπάθεια. Γιατί δεν θα βρούμε μπροστά μας καμία εύκολη αντίπαλο.

Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο και πρέπει να δουλέψουμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να προκριθούμε».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER