Είχε απασχολήσει και πάλι, τις Αρχές κατά τη διάρκεια μίας επεισοδιακής λειτουργίας σε χωριό της Βέροιας. Είχαν μάλιστα ξεσπάσει επεισόδια που επεκτάθηκαν από τον ναό στο προαύλιο

Με μικροποσότητα κοκαΐνης είχε συλληφθεί το 2018 ο ιερέας – δράστης της επίθεσης με βιτριόλι σε αρχιερείς στη Μονή Πετράκη.

Ο ιερέας βρισκόταν στο Συνοδικό Δικαστήριο για να γίνει συζήτηση για την καθαίρεσή του, καθώς το 2018 είχε συλληφθεί στη βόρεια Ελλάδα με 1.8 γραμμάρια κοκαΐνης και σήμερα γινόταν το δευτεροβάθμιο δικαστήριο το οποίο θα αποφάσιζε την καθαίρεσή του.

Μάλιστα είχε απασχολήσει και πάλι, τις Αρχές κατά τη διάρκεια μίας επεισοδιακής λειτουργίας σε χωριό της Βέροιας. Είχαν μάλιστα ξεσπάσει επεισόδια που επεκτάθηκαν από τον ναό στο προαύλιο ανάμεσα στον ίδιο και ενορίτες που τον κατηγόρησαν για οικονομικές παρατυπίες.

«Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το Συνοδικό Δικαστήριο» φέρεται να είπε ο δράστης της επίθεσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ο ίδιος θεωρεί πως η απόφαση καθαίρεσής του από το δικαστήριο άδικη και σύμφωνα με την ΕΡΤ, είπε στους αστυνομικούς πως θεωρεί σκευωρία την υπόθεση με τα ναρκωτικά για την οποία κατηγορείται.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER