Αν αποκλειστεί το Περιστέρι, θα πληρώσει αποκλειστικά τα δικά του λάθη αφού στη Δανία είχε μια μεγάλη ευκαιρία, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, να καθαρίσει την πρόκριση

Το Περιστέρι είχε την ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση στη Δανία αλλά ηττήθηκε και πλέον απειλείται να μείνει στην πρώτη φάση.

Η ήττα που γνώρισε το Περιστέρι στη Δανία (83-75) δημιουργεί πολλά προβλήματα στην ελληνική ομάδα. Καθώς μπαίνει σε μια σειρά από μαθηματικές πράξεις προκειμένου να προκριθεί!

Στην τελευταία αγωνιστική, λοιπόν, το Περιστέρι παίζει στη Γερμανία με την Κραλσχάιμ (από την οποία είχε ηττηθεί με διαφορά 11 πόντων στην Αθήνα) ενώ η Τσμόκι υποδέχεται στο Μινκ την Μπάκεν. Το ένα θετικό στοιχείο είναι ότι ο αγώνας στο Μινσκ θα γίνει τρεις ώρες νωρίτερα (17/11-18:00), άρα η ελληνική ομάδα θα γνωρίζει τι χρειάζεται.

Σε περίπτωση που οι Δανοί πάρουν τη νίκη στην Λευκορωσία τότε προκρίνονται. Και ταυτόχρονα θα πρέπει το Περιστέρι να νικήσει με διαφορά τουλάχιστον 12 πόντων στην Γερμανία για να τους ακολουθήσει.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Εφόσον η Τσμόκι κερδίσει την Κράλσχαϊμ τότε θα παίζει ρόλο και η τελική διαφορά. Θα δημιουργηθεί τετραπλή ισοβαθμία όπου μέχρι στιγμής το goal average μεταξύ τους είναι το εξής:

Κράλσχαϊμ (+33)

Μπάκεν Μπέαρς (+10)

Περιστέρι (-8)

Τσμόκι Μινσκ (-35)

Αν, λοιπόν, το Περιστέρι νικήσει με διαφορά 10 πόντων τους Γερμανούς τότε προκρίνεται εφόσον έχει χάσει με διαφορά από 10 πόντους και πάνω η Μπάκεν στο Μινσκ. Κι αποκλείεται και περνούν οι Δανοί αν ηττηθούν με διαφορά από 1-9

Για να πιάσουμε πιθανότητες πρόκρισης της Τσμόκι θα πρέπει να προσεγγίσουμε τις πύλες του ανεξήγητου.

Τίποτα απ’ όλα αυτά δε θα είχε συμβεί, αν το Περιστέρι είχε νικήσει στη Δανία. Που μπορούσε να το κάνει καθώς επέστρεψε από το -16 (άλλο ανεξήγητο) πέρασε μπροστά με 68-66 αλλά στο τέλος δεν υπήρχε μυαλό για επιπλέον προσπάθεια.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-18, 54-38, 66-57, 83-75

ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ (Σόμερ): Έβανς 12, Γιούκιτς 9, Ντιούφ 7, Ονγκάβε 9, Χάρις 14, Σάλερτζ, Τέιλορ 6, Τζάκσον 26

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Μανωλόπουλος):  ΜακΚρι 8, Πέτεγουεϊ 5, Μπράουν 6, Μίλερ 12, Χάγκινς 18, Μορέιρα 14, Χρυσικόπουλος 9, Κατσίβελης 3, Σαλούστρος

Τα στατιστικά της Μπάκεν

Τα στατιστικά του ΠεριστερίουΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER