Ο Λούκας Μπογέ μίλησε για όσα έζησε με την φανέλα της ΑΕΚ την σεζόν 2018/19, αλλά και γιατί αποχώρησε από τους «κιτρινόμαυρους»

Για την καριέρα του στην ΑΕΚ και πως έφυγε από αυτήν μετά από ένα χρόνο μίλησε ο Λούκας Μπογέ.

Ο Λούκας Μπογέ που αγωνίζεται πλέον στην ισπανική Έλτσε, αναφέρθηκε στην περίοδο που φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ την σεζόν 2018/19 και εγκωμίασε τον κόσμο της Ένωσης για όσα έζησε μαζί του.

Σε δέκα συμμετοχές στη La Liga με τη φανέλα της Έλτσε, ο Λούκας Μπογέ έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε στο ραδιόφωνο του Onda Cero και αναφέρθηκε στην ΑΕΚ, εγκωμιάζοντας τον κόσμο της, αλλά έπρεπε να φύγει διότι έπαιζε λίγο με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

«Πήγα στην ΑΕΚ που αγωνιζόταν στο Champions League, αλλά έπαιξα πολύ λίγο και δεν βρήκα χώρο. Είχα μεγάλη οψιόν αγοράς, σε μια ομάδα που είχε κατακτήσει τον τίτλο και θα έπαιζε στο Champions League.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Η χρονιά δεν εξελίχθηκε καλά, περίμενα περισσότερα, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντοτε όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Το απόλαυσα που έπαιξα για τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά έπρεπε να φύγω», τόνισε για την ελληνική εμπειρία του τη σεζόν 2018-19.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER