Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Νικολαϊδης: «Είναι απόφαση της διοίκησης αν θα παίξουμε Basket League»

Νικολαϊδης: «Είναι απόφαση της διοίκησης αν θα παίξουμε Basket League»

100

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, πρωταγωνιστής στο δρόμο του Ολυμπιακού προς την Basket League είπε τα πράγματα με το όνομά του.

Ο Νικολαϊδης ουσιαστικά έθεσε το ζήτημα στην πραγματική του διάσταση. Ότι δηλαδή οι παίκτες έκαναν ό,τι έπρεπε μέσα στο παρκέ. Όμως τώρα, το επόμενο βήμα ανήκει στη διοίκηση. Η ηγεσία της ΚΑΕ θα αποφασίσει αν ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ή όχι στην Basket League.

«Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο ειδικά για εμάς τους νέους να ενταχθούμε σε ομάδα Α2» είπε ο νεαρός γκαρντ και πρόσθεσε: «Από πέρυσι ξεκίνησε με μικρότερο ρόλο και χρόνο ώστε να προσαρμοστούμε στην ομάδα. Δεν μετράνε μόνο οι πόντοι. Η νίκη μετράει. Κάθε μέρα στην προπόνηση ήταν μια ευκαιρία. Το αν θα παίξει η ομάδα στην Α1 είναι απόφαση διοίκησης, εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Θα έχει ξεκούραση λίγο και θα δούμε».

Ουσιαστικά πρόκειται για το ρεπορτάζ που σας ανέφερε το Sportime αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με το Μαρούσι. Τότε δηλαδή που επισημοποιήθηκε ότι ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει τον Απόλλωνα Πάτρας στη μεγάλη κατηγορία.

Υπενθυμίζουμε ότι το περιθώριο για να δηλώσει συμμετοχή ο Ολυμπιακός στην Basket League είναι μέχρι τις 15 Ιουλίου

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER