Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Νικόπολη Πρέβεζας: Έγγραφο που δηλώνει ότι δεν εξουσιοδότησε ποτέ για αλλαγή διοίκησης...

Νικόπολη Πρέβεζας: Έγγραφο που δηλώνει ότι δεν εξουσιοδότησε ποτέ για αλλαγή διοίκησης στην Ομοσπονδία

165

Η Νικόπολη Πρέβεζας έστειλε έγγραφο με το οποίο διαχωρίζει τη θέση της και διαψεύδει ότι κατέφυγε στο πρωτοδικείο για αλλαγή της προσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας. 

Ο Γενικός γραμματέας από τη Νικόπολη Πρέβεζας, Αποστόλης Σταυρίδης, παραιτήθηκε από την θέση του αφήνοντας αιχμές:

Η δήλωση του Απόστολη Σταυρίδη: «Είχα τη χαρά το τελευταίο διάστημα εξαιτίας την εισόδου της ομάδας μας στο μητρώο της ΓΓΑ, να συμμετάσχω σε πολλές συναντήσεις με εκπροσώπους από όλες τις υποψήφιες πλευρές για την προεδρία της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης. Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους, με εξαιρετικές ιδέες για τον αθλητισμό και την καλαθοσφαίριση και θεωρώ ότι τα παιδιά αυτά θα είναι και στο επόμενο ΔΣ της ΕΟΚ και θα βοηθήσουν τη καλαθοσφαίριση να προχωρήσει βήματα μπροστά οποίος και αν εκλεγεί πρόεδρος.

Όμως κάποια πράγματα είναι αδιαμφισβήτητα από θέμα ηθικής και όταν αυτά ξεφεύγουν από το στενό πλαίσιο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, τότε κυρίως για να προφυλάξεις το σωματείο σου, αλλά γιατί όχι, και τον εαυτό σου, από την τοξικότητα αλλά και τις τυχόν παρεξηγήσεις, καλύτερα να αποσυρθείς από οποιαδήποτε θέση ευθύνης.

Με αυτές τις σκέψεις και χωρίς περαιτέρω σχολιασμό, από σήμερα τελώ υπό παραίτηση από την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα της ομάδας μπάσκετ Σ.Κ.Νικοπολη Πρέβεζας. Παραμένω δίπλα της βέβαια αλλά ως απλό μέλος».

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER