ΝΠΣ Βόλος: Το μεταγραφικό πλάνο των Θεσσαλών, η αγαπημένη αγορά της Λατινικής Αμερικής και ο επιτελικός μέσος που θα κάνει τη διαφορά!

ΝΠΣ Βόλος: Έκλεισε ο προπονητήςκλεισμένοι και οι Ματίας Κότνικ, Τομ Φαν Βέερτ και Πάολο Φερνάντες. Και έπεται και συνέχεια, αφού οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με δύο ακόμη παίκτες από τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από Αργεντινή και Ουρουγουάη. Παράλληλα συζητήσεις γίνονται και με Ευρωπαίο κεντρικό αμυντικό.

Δεδομένη η επιθυμία για την απόκτηση ενός 10αριου που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή των Θεσσαλών, χωρίς να είναι κάποιες από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σε προχωρημένο στάδιο.

Οσον αφορά στις εκκρεμότητες με κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αν θα συνεχίσουν στην ομάδα της Μαγνησίας και συγκεκριμένα οι Νικολάς Μαρτίνες και Αλμπέρτο Μπουένο, οι πιθανότητες να κληθούν για ανανέωση των συμβολαίων τους, είναι ελάχιστες. Όλα δείχνουν οτι θα αποχωρήσουν. Ο πρώτος βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλωνα Σμύρνης.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER