Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νταντσένκο: Ηρθε πρόταση, απάντησε αρνητικά η ΑΕΚ

Νταντσένκο: Ηρθε πρόταση, απάντησε αρνητικά η ΑΕΚ

100

Ο Ολεγκ Νταντσένκο λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του είναι… ανοιχτό αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

O Ολεγκ Νταντσένκο ήρθε στην ΑΕΚ τον περασμένο Γενάρη, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2024, αλλά στα 11 παιχνίδια που αγωνίστηκε δεν ικανοποίησε και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Η ΑΕΚ έχει αυτή την στιγμή βασικό δεξί μπακ τον Μιχάλη Μπακάκη και έρχονται από πίσω Νταντσένκο και Ραντόνια. Επίσης, η Ενωση ψάχνει στην αγορά βασικό δεξί μπακ, οπότε ο Ουκρανός θα πάει πιο… πίσω στο rotation.

Η ΑΕΚ πάντως έχει διαμηνύσει στην πλευρά του Νταντσένκο πως έχουν τα δεδομένα. Πρόσφατα στα γραφεία της Ενωσης έφτασε η πρώτη κρούση για τον Ουκρανό μπακ, καθώς υπήρξε ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για τον Νταντσένκο. Ωστόσο, η πρόταση δεν κρίθηκε ικανοποιητική. Κατά τις ίδιες πηγές, οριακά προσφέρθηκε ποσό που έφτανε στις 150.000 ευρώ.

Ενώ πριν λίγο καιρό η ΠΑΕ είχε πληρώσει πάνω από 400.000 ευρώ για να τον πάρει. Και μάλιστα, δύο ομάδες, και την Ούφα και την Ρούμπιν Καζάν.

Εκτός από την πώληση, «παίζει» και αυτή του δανεισμού, όταν η ΑΕΚ αποκτήσει βασικό δεξιό μπακ. Και είτε αυτή θα αφορά ελληνική ομάδα, είτε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Ουκρανός αμυντικός αποκτήθηκε έπειτα από μίνι σίριαλ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, αλλά δεν έπεισε, ίσως επειδή, δεν ήταν αυτό που έψαχνε η ομάδα. Και αυτό αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER