Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ντεφεντερίκο: Τα πρώτα του βήματα ως μάνατζερ

Ντεφεντερίκο: Τα πρώτα του βήματα ως μάνατζερ

101

Η διαδρομή είναι γνωστή. Πολλοί οι ποδοσφαιριστές που μετά το τέλος της καριέρας τους γίνονται μάνατζερ. Ο Ματίας Ντεφεντερίκο σκέφτεται να πορευτεί σε αυτό τον δρόμο.

Στις αρχές του 2021 έγινε γνωστό πως ο Ντεφεντερίκο σταμάτησε το ποδόσφαιρο Τελευταία του ομάδα ήταν στην Αργεντινή η Αγροπεκουάριο. Εκεί αγωνιζόταν μετά το πέρασμά του από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στην καριέρα του, πάντως, πήγε σε αρκετές ομάδες και σε διαφορετικές χώρες και αυτό πάντα είναι καλό για κάποιον που ξεκινάει μανατζερικά, καθώς έτσι διευρύνεις τον κύκλο σου.

Ουρακάν, Κορίνθιανς, Ιντεπεντιέντε, Αλ Ντάφρα, Νουέβα Σικάγο, Εσκισεχισπόρ, Σαν Μάρκος ντε Αρίκα, Μουμπάι Σίτι, Ουνιβερσιδάδα Κατολίκα, Λόρκα, Απόλλων Σμύρνης και Αγκροπεκουάριο ήταν κατά σειρά οι ομάδες που έπαιξε, ενώ αγωνίστηκε και δύο φορές με την Αργεντινή. Σε λίγο καιρό θα κλείσει 32 χρόνια ζωής και ήδη στην πατρίδα του ο Αργεντινός κάνει τις πρώτες του επαφές.

Ωστόσο, και στην Ελλάδα άρχισε να ενημερώνει ανθρώπους που γνωρίζει καλά για τον νέο του επαγγελματικό προσανατολισμό. Δεν είναι λίγοι οι μάνατζερ που έχουν τις διασυνδέσεις που απαιτούνται στην Αργεντινή, αλλά στο μέλλον δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιο deal να φέρει την υπογραφή του.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER