Η Κατερίνα Στεφανίδη με 4,74μ. στο επί κοντώ πήρε την 4η θέση στο Ντάιαμοντ Λιγκ που διεξήχθη την Παρασκευή 28 Μαΐου στη Ντόχα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε τον πρώτο της αγώνα εκτός ΗΠΑ και πέρασε τα 4,74μ. δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται στους επόμενους αγώνες να πάει σε μεγαλύτερα ύψη. Ήδη η ολυμπιονίκης του 2016 στο Ρίο ντε Ζανέιρο έχει υπερβεί τα 4,80μ. φέτος και το ρεκόρ της είναι 4,91μ.

Στον αγώνα της ξεκίνησε από τα 4,50μ. που πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, ακολούθως πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4,64μ., με την πρώτη τα 4,74μ. και είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,84μ. Μοιράστηκε την 4η θέση με τη Σλοβένα Τίνα Σούτετς, ενώ νικήτρια ήταν η Αμερικανίδα Κέιτι Ναζότ με 4,84μ., όσο πέρασε και η δεύτερη, η συμπατριώτισσά της Σάντι Μόρις. Στην 3η θέση ήταν η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσο με 4,74μ. Έκτη ήταν η Λευκορωσίδα Ιρίνα Ζουκ με 4,74μ. που σημείωσε εθνικό ρεκόρ, έβδομη η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα με 4,64μ., η οποία κατεβαίνει ως ανεξάρτητη, όγδοη η Σουηδέζα Αντζέλικα Μπένγκτσον με 4,50μ., ενώ η Καναδή Αλίσα Νιούμαν δεν πέρασε το αρχικό ύψος που επιχείρησε (4,35μ.).

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER