Αρχική ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Οι Βαλκανικοί, οι Ολυμπιακοί και η κόσα!

Οι Βαλκανικοί, οι Ολυμπιακοί και η κόσα!

142

Με οκτώ προπονητές θα ταξιδέψει η Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Σερβία.

Συνοδοί θα είναι ο Γιώργος Πομάσκι, ο Παναγιώτης Συμεωνίδης, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, ο Περικλής Χατζηαναστασιάδης, ο Γιάννης Κουτσοφλίνης, ο Γιώργος Τσούγκος και ο Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος.

Μαζί θα είναι και ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας. Ένα από τα στοιχήματα είναι η παρουσία των σκυταλοδρομιών 4×100μ. Ανδρών και Γυναικών και 4×400μ. Γυναικών.

Στο Βελιγράδι θα καταλύσει την Παρασκευή το μεσημέρι η ελληνική αποστολή, που θα ταξιδέψει αεροπορικώς το πρωί από την Αθήνα. Από εκεί θα χρειαστούν μία ώρα με τα πούλμαν για να πάνε στο Σμεντέρεβο που θα διεξάγονται οι αγώνες το Σαββατοκύριακο.

Αρχηγός αποστολής στους Βαλκανικούς Αγώνες θα είναι ο αναπληρωτής ταμίας Γιάννης Μυστακίδης.

Το όνομα του προπονητή που «έπεσε» στα πηγαδάκια για να βρίσκεται σε υψηλές θέσεις, μόνο σαν ανάμνηση είναι και δεν υπολογίζεται στο νέο σχήμα.

«Μάχη» γίνεται για τους προπονητές- συνοδούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, αφού η quota στον στίβο, που λέει για 1/5 στα αγωνίσματα είναι απαράδεκτη. Για παράδειγμα ένας προπονητής στα οριζόντια άλματα, θα δίνει οδηγίες για παράδειγμα στο επί κοντώ;

Γίνεται πάντως προσπάθεια να εξασφαλιστούν περισσότερες διαπιστεύσεις.

Σίγουροι θεωρούνται πάντως ο Γιώργος Πομάσκι, που θα έχει τον Μίλτο Τεντόγλου και τη Βούλα Παπαχρήστου, ενώ ελπίδα είναι να βρίσκεται στην ολυμπιακή ομάδα και η Σπυριδούλα Καρύδη. Και ο Μίτσελ Κρίερ σύζυγος και προπονητής της ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη θα πάνε στο Τόκιο.

Επίσης, και οι προπονητές του βάδην Ναπολέων Κεφαλόπουλος και Θανάσης Δεληγιάννης αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία, αφού θα έχουμε τέσσερις βαδιστές. Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Πένυ Τσινοπούλου, Κυριακή Φιλτισάκου και Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ που αγωνίζονται στο Σαπόρο.

Κόσα μαθαίνουμε θα πέσει από Σεπτέμβριο! Τεράστιες αλλαγές αναμένονται σε όλα τα μέτωπα.

Την Τετάρτη διεξάγονται τα «Δρόμεια» στη Βάρη με τους διοργανωτές να έχουν στο πρόγραμμα να τιμήσουν τον ολυμπιονίκη και αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Κεντέρη.

Στις 17:00 την Τρίτη θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ.

Πάντως, μαθαίνουμε ότι θα «κοπούν» και έτσι, φαίνεται πως έχει πρόθεση το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ από Σεπτέμβρη να πράξει, οι «απαιτητικοί» προπονητές που θέλουν να πηγαίνουν στις αποστολές γιατί υπάρχει μια ίντριγκα ή ιδιαίτεροι λόγοι. Κάποιοι πάντως και στην παρούσα φάση μάθαμε πως «κόπηκαν».

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER