Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Το ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη δεν σημαίνει ότι κρατάει πάντα… αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλα τα σπορ.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020:  Αυτό που συνέβη σε έναν αγώνα χόκεϊ Γυναικών ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ισπανία μάλλον δεν έχει προηγούμενο.

Συγκεκριμένα ένας κάμεραμαν ο οποίος μάλλον δεν είναι και ο πιο… φανατικός του συγκεκριμένου αθλήματος, κάποια στιγμή προτίμησε να δείχνει μια κατσαρίδα(!) που εντόπισε παρά τις δύο ομάδες που εκείνη την ώρα αγωνίζονταν!

Με το σκορ στο 1-0 για την Αργεντινή και 4:20 για το φινάλε του ματς ο εν λόγω εικονολήπτης (για την τηλεόραση της Αργεντινής) αποφάσισε να ζουμάρει στο συγκεκριμένο ζωύφιο!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος του καναλιού TyC Sports (της Αργεντινής) που ήταν επιφορτισμένος με τον σχολιασμό του ματς, αναφώνησε «Μια κατσαρίδα», φέρνοντας σε αμηχανία τις χιλιάδες τηλεθεατές που εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν από τους δέκτες τους.

Πάντως η κατσαρίδα μάλλον έφερε γούρι στην ομάδα της Αργεντινής καθώς όταν ο κάμεραμαν αποφάσισε να ξαναδείξει πλάνα του αγώνα χόκεϊ, το σκόρ είχε γίνει 3-0.

Μάλιστα έκτοτε η Αργεντινή έχει νικήσει την Κίνα με 3-2 και την Ιαπωνία με 2-1, για να ηττηθεί όμως στο τελευταίο παιχνίδι της με 2-0 από την Αυστραλία.

Φυσικά το θέμα έγινε Viral στο διαδίκτυο με τα αστεία να δίνουν και να παίρνουν γύρω από το… θέαμα, ενώ αρκετοί ήταν οι οποίοι επέκριναν το εικονολήπτη κάνοντας λόγο για σιχαμάρα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER