Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Ο ελληνικός στίβος κράτησε ξανά τη σημαία ψηλά. Από εκεί που «βλέπει» και ο Βασίλης Σεβαστής.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Αυτή η Ολυμπιάδα ήταν διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες. Για την ελληνική αποστολή ήταν πρωτόγνωρη. Ο Βασίλης Σεβαστής «έφυγε» πριν από μερικούς μνήμες και δεν πρόλαβε να δει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο και πολλές μεγάλες επιτυχίες.

«Βλέπει» όμως, «παρακολουθεί» και… χαμογελάει από πολύ ψηλά. Πριν αναπαυτεί είχε φροντίσει για όλα. Σε μια πολύ δύσκολη διετία για τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα για τον κλασσικό αθλητισμό στη χώρα μας. Σε μια διετία που η πολιτεία και ο αρμόδιος υπουργός υπήρξε «πολέμιος» των προσπαθειών των αθλητών που είχαν στόχο τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο κορονοϊός στέρησε τη ζωή στον Βασίλη Σεβαστή, δεν μπόρεσε όμως να «σταματήσει» το όραμά τους και τη θέλησή του, που δεν ήταν άλλη να πάει η ελληνική αποστολή απερίσπαστοι στην Ιαπωνία. Υπήρξε ο κυματοθραύστης όλων των δυσκολιών. Τόσο αυτών που έβαλε η πανδημία, όσο κι αυτών που με δόλο τοποθέτησαν όσοι με μικροπολιτικά τρικ εποφθαλμιούσαν να ζημιώσουν την αξιοπιστία της ομοσπονδίας.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε τον ελληνικό εθνικό ύμνο να ακουστεί για μία ακόμη φορά. Το 8ο χρυσό του ελληνικού στίβου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, οι τέταρτες θέσεις στο επί κοντώ των Καραλή και Στεφανίδη και η εν γένει θετική παρουσία σε μία ακόμα Ολυμπιάδα είναι έργο (και) Βασίλη Σεβαστή. Η ελληνική σημαία έμεινε ψηλά, από εκεί που αγναντεύει χαρούμενος και ο σπουδαίος αθλητικός παράγοντας.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER