Ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός τη μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες!

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον ερχομό του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στη χώρα μας, έτσι ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή και να υπογράψει με την ομάδα. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα μέσα στην εβδομάδα που πέρασε και πλέον αναμένεται στην Ελλάδα για τις λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τους «ερυθρόλευκους» ο Τικίνιο θα έρθει στην Ελλάδα, το βράδυ της Κυριακής.

Στις 22:00 το βράδυ αναμένεται στη χώρα μας, έτσι ώστε τα επόμενα 24ωρα να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Να τελειώνει με τα τυπικά και να προχωρήσει στην υπογραφή του συμβολαίου του!

Μία μεταγραφή η οποία στην αρχή φάνταζε δύσκολη, αλλά οι κινήσεις των Πειραιωτών ήταν αυτές οι οποίες έπεισαν τον 30χρονο επιθετικό από τη Βραζιλία να πει το «ναι»!

Ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει καλά και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συνεργαστεί με τον Βραζιλιάνο στην Γκιμαράες. Μάλιστα είχε κάνει καλή χρονιά ο Τικίνιο και πήρε τη μεταγραφή του στην Πόρτο. Παράλληλα, στις διαπραγματεύσεις της μεταγραφής είχε ρόλο και ο Μαρτίνς, αφού είχε επικοινωνία με τον παίκτη για να του αναλύσει το σκεπτικό της χρησιμοποίησής του στην ομάδα τη νέα σεζόν.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER