Ο Ολυμπιακός έχει τον Φρανσουά Μοντέστο να κάνει τις κινήσεις στην μεταγραφική αγορά και οι αποκαλύψεις που έκανε στην Ιταλία για Νάπολι, Καμαρά, Μανωλά και Βάτσλικ θα συζητηθούν.

Ο Μοντέστο έχει επιλέξει να δίνει αποκαλυπτικές συνεντεύξεις στην Ιταλία. Κάτι που έκανε για μια ακόμα φορά. Μίλησε για μεταγραφικές υποθέσεις που έχει ο Ολυμπιακός, αλλά και για τους Καμαρά, Μανωλά, Βάτσλικ.

Για την εικόνα που δίνει ο Ολυμπιακός στο εξωτερικό, είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι διαφορετικός από τις άλλες ομάδες. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαστε συνηθισμένοι να κερδίζουμε πάντα, υπάρχει μεγάλη εμπειρία. Οι παίκτες που ενδιαφερόμαστε, κοιτούν τα παιχνίδια μας στην Ευρώπη. Βλέπουν το εξαιρετικό αθλητικό μας κέντρο. Το νέο γήπεδο. Επίσης βλέπουν έναν ιδιοκτήτη που επενδύει πάντα. Αυτό δίνει μια ωραία εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές τα πήγαν καλά. Και παραχωρήσαμε και επίσης καλούς μας παίκτες σε μεγάλες ομάδες».

Για τον Καμαρά και τη Νάπολι υποστήριξε: «Δεν νομίζω ότι ο Μίνο Ραϊόλα είναι ο ατζέντης του Καμαρά. Είναι απλά φίλος του προέδρου. Ο Καμαρά είναι μόνος του, δεν έχει ατζέντη. Η Νάπολι δεν μας κάλεσε ποτέ. Ξέρω τους ανθρώπους της, είναι φίλοι. Αλλά δεν μιλήσαμε ποτέ για τον Κάμαρα. Το θέμα δημοσιεύτηκε επίσης στα ΜΜΕ της Ελλάδας. Δεν υπήρξε ποτέ τηλεφώνημα από τη Νάπολι. Πολλές φορές είναι στα χαρτιά.

Αν έχει μιλήσει ο Ραϊόλα με τον πρόεδρο; Δεν νομιζω. Ο Καμαρά ανανέωσε το συμβόλαιό του τον Ιανουάριο. Ποντάρουμε πολλά πάνω του. Βελτιώνεται και είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Κια σημαντικός για την ομάδα μας. Τώρα είναι επικεντρωμένος να μείνει εδώ, να αγωνίζεται και φέρνει νίκες».

Ο Μανωλάς και ο Βάτσλικ

Αναφέρθηκε και στον Βάτσλικ: «Δεν είχαμε ανταγωνισμό με τη Νάπολι για τον Βάτσλικ. Του μιλήσαμε και κλείσαμε τη συμφωνία. Δεν ξέρω αν η Νάπολι μιλούσε μαζί του. Εμείς όταν θέλουμε να κλείσουμε έναν παίκτη δεν κοιτάμε τον ανταγωνισμό».

Φυσικά ρωτήθηκε για τον Μανωλά, όπου απάντησε: «Γνωρίζω πολύ καλά τον Μανωλά. Ο Ολυμπιακός τον πήρε από την ΑΕΚ. Και κοντά μας έγινε εξαιρετικός στόπερ. Μετά πήγε στην Ρόμα. Τα πάει πολύ καλά και είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν. Έχει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο μας. Νομίζω πως θα παίξει για πολλά χρόνια στη Νάπολι. Και την κατάλληλη στιγμή, όταν το αποφασίσει, θα γυρίσει στην Ελλάδα. Και πιστεύω πως θα επιλέξει τον Ολυμπιακό. Γιατί αγαπάει την ομάδα».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER