Ένα θέμα με το οποίο ασχολείται ο Ολυμπιακός είναι αυτό του Μαντί Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά πως έχει στα χέρια του έναν ποδοσφαιριστή «χρυσάφι». Αυτό γιατί ο μέσος από τη Γουινέα τα τελευταία δύο χρόνια έχει βελτιωθεί αρκετά και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε Ελλάδα και Ευρώπη με τις εμφανίσεις του.

Δεν είναι μυστικό πως τον έχουν ξεχωρίσει ομάδες από την Ευρώπη και ιδιαίτερα από πρωταθλήματα όπως είναι αυτά της Αγγλίας και της Ιταλίας. Νάπολι και Ρόμα τον έχουν στο… μάτι από την Ιταλία, ενώ από την Premier League η Νιούκαστλ είχε δείξει ενδιαφέρον.

Επίσημες προτάσεις δεν έχουν υπάρξει, για την ώρα, στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Ωστόσο αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ακόμη πιο «καυτό» γύρω από το όνομα του Καμαρά. Άλλωστε δεν είναι και λίγοι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Πιερ Κουντέ για το ενδεχόμενο της πώλησης του Καμαρά.

Διότι είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί άνετα να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί, με την ίδια ποιότητα.

Η «μάχη» των μάνατζερ και ο Ολυμπιακός

Από εκεί και πέρα, μπορεί να μην επιβεβαιώνεται από πουθενά το θέμα των Πορτογάλων περί συνάντησης του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ζόρζε Μέντες. Ωστόσο είναι κοινό μυστικό πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν άριστη σχέση με τον γνωστό μάνατζερ.

Ο εκπρόσωπος σπουδαίων ποδοσφαιριστών, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ο κορυφαίος των πελατών του, είναι εδώ και χρόνια σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν «χτίσει» μία άριστη σχέση μαζί του και αυτό τους έχει βγει και σε καλό.

Διότι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και την πρόσβαση σε μία δυνατή αγορά.

Παράλληλα όμως έχουν την πρόσβαση και σε έναν κορυφαίο μάνατζερ για να μπορούν να εξασφαλίζουν και καλύτερες συμφωνίες σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ζόρζε Μέντες τις τελευταίες ημέρες έχει μπει στο… παιχνίδι της πώλησης του Μαντί Καμαρά.

Φυσικά δεν είναι ο μοναδικός γνωστός μάνατζερ που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει και ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έχει πρόσβαση στην αγορά της Ιταλίας και όχι μόνο.

Δύο από τους πιο γνωστούς μάνατζερ στον κόσμο έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Καμαρά για το μέλλον του. Δεν αποτελεί αυτό καμία έκπληξη, διότι μιλάμε για έναν παίκτη τον οποίο η ομάδα του τον κοστολογεί πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Άρα μιλάμε και για μία καλή προμήθεια μάνατζερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ξεκάθαροι πως δεν θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με ποσό κάτω των 20 εκατομμυρίων ευρώ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER