Το τελευταίο του επίσημο ματς έδωσε ο Ολυμπιακός το περασμένο Σάββατο.

Έχασε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στον τελικό που έγινε στο ΟΑΚΑ. Ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την καλή εικόνα που είχαν στα πλέι οφ της Super League 1.

Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που τελείωσαν τα επίσημα ματς οι ποδοσφαιριστές είναι πλέον ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Περίμεναν πως και πως αυτό το τέλος, αφού έπαιζαν σερί από πέρσι εξαιτίας του κορονοϊού.

Η διοίκηση όμως από την πλευρά της, μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς, έχουν δουλειά μπροστά τους. Θέλουν να προγραμματίσουν την νέα σεζόν. Οι Πειραιώτες θέλουν να ενισχυθούν, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα των πωλήσεων.

Ένα ζήτημα το οποίο είναι αλληλένδετο και με τις μεταγραφές, αναλόγως με τα κενά που θα προκύψουν.

Μετά από τον τελικό Κυπέλλου έχουν αρχίσει οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν περισσότερες συζητήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Κάτι το οποίο αποφασίστηκε οριστικά, πλέον, μετά τον τελικό Κυπέλλου, είναι η ενίσχυση στα άκρα της άμυνας του Ολυμπιακού.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε στα μπακ παίρνοντας Λαλά και Ρέαμπτσιουκ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Ο Λαλά όμως δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη ο Ρέαμπτσιουκ ναι μεν ήταν βασικός στο μεγαλύτερο διάστημα από τον Γενάρη και μετά, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει εμπιστοσύνη.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως θα υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον τους στον Ολυμπιακό. Αλλά από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να ψαχτούν για την ενίσχυσή τους το καλοκαίρι. Τόσο για το αριστερό, όσο και για το δεξί άκρο της άμυνας. Έχει παρθεί η απόφαση αυτή από τους Πειραιώτες, προκειμένου να μην πάει και πάλι η ομάδα σε λύσεις ανάγκης.

Για την ώρα δεν υπάρχουν εξελίξεις, αλλά έχουν ανοίξει οι κατάλληλες… λίστες για μπακ και από τις δύο πλευρές…ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER