Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός: Θρίλερ με τον Ρόνι Λόπες, στο παιχνίδι με προτάσεις Μπεσίκτας, Γαλατασαράι

Ολυμπιακός: Θρίλερ με τον Ρόνι Λόπες, στο παιχνίδι με προτάσεις Μπεσίκτας, Γαλατασαράι

300

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν βάλει τον Ρόνι Λόπες στην κορυφή της λίστας για τη θέση του εξτρέμ. Λογικό και επόμενο.

Παίκτης με βιογραφικό που φτάνει έως και την Μάντσεστερ Σίτι και εκείνος που ανάγκασε τη Σεβίλλη να βγάλει από τα ταμεία της περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Ολυμπιακός σε αυτό το παιχνίδι έχει υπέρ του τον παίκτη, ο οποίος πλέον έχει πειστεί για το γεγονός πως θα έκανε καλό στην καριέρα του να έρθει στον Πειραιά.

Τα τελευταία 24ώρα, ωστόσο, το πόκερ είναι σκληρό. Με ανταγωνιστές που έχουν χρήματα να προσφέρουν. Τα εμπόδια έρχονται από Τουρκία.

Τόσο η Μπεσίκτας όσο και η Γαλατασαράι έχουν ενημερώσει την Σεβίλλη για την πρόθεσή τους να αποκτήσουν δανεικό τον Λόπες.

Η Μπεσίκτας φαίνεται αυτή την στιγμή πιο θερμή. Η πρότασή της σύμφωνα με πληροφορίες είναι αντίστοιχη με αυτή του Ολυμπιακού και φαίνεται διατεθειμένη να δώσει ακόμα περισσότερα μπόνους. Τόσο στον παίκτη όσο και στη Σεβίλλη.

Τα χρήματα, ωστόσο, που δίνει για loan fee (για τον δανεισμό δηλαδή) στο ισπανικό κλαμπ είναι πάνω κάτω τα ίδια με αυτά του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντως θέλουν τόσο τον παίκτη που πλέον είναι ξεκάθαρο πως δελεάζουν τη Σεβίλλη με σημαντικό ποσό μόνο για το δανεισμό του Λόπες.
Εκτός της οψιόν δηλαδή δίνουν χρήματα και για ενοίκιο ενός έτους. Στην ομάδα που ανήκει ο παίκτης.

Η Γαλατασαράι φαίνεται αυτή τη στιγμή να έπεται, παρόλα αυτά στην Ισπανία θεωρούν πως θα προχωρήσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) σε επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

Θρίλερ για την απόκτηση του Λόπες, λοιπόν, με τον Ολυμπιακό να δίνει μάχη για να κάνει δικό του τον παίκτη. Αισιοδοξία υπάρχει στους πρωταθλητές αλλά θα πρέπει να τονιστεί πως κάτι ανάλογο επικρατεί και στις δύο τουρκικές ομάδες.

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER