Ο Ολυμπιακός είναι οριστικό πως απέκτησε τον Χένρι Ονιεκούρου με αγορά και όχι δανεισμό κι έρχεται μάλλον την Κυριακή.

Μια κίνηση που «έτρεξε» πολύ τις τελευταίες ημέρες και κατάφερε να την ολοκληρώσει.

Με βάση τις πληροφορίες ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ στην Μονακό. Και ο Ονιεκούρου θα υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων με ετήσιες απολαβές που να ξεπερνούν το 1,7 εκατ. ευρώ. Με τα μπόνους μπορεί να φτάνουν και τα 2 εκατ. ευρώ.

Τα χαρτιά για την συμφωνία με τις υπογραφές έχουν σταλεί σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Βέβαια έμεινε ένα ακόμα βήμα. Να περάσει ο Νιγηριανός εξτρέμ από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Στην Γαλλία αναφέρουν πως θα βρίσκεται στην Αθήνα ίσως την Κυριακή. Για να περάσει τα διαδικαστικά.

Και στην συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στα συμβόλαια που είναι ήδη έτοιμα.

Μια εξαιρετική κίνηση από τους «ερυθρόλευκους». Που πάλεψαν να την κάνουν και πέρσι το καλοκαίρι. Αλλά ο Ονιεκούρου ήθελε να μείνει στην Τουρκία. Κι έτσι ήρθε και ο δεύτερος σερί δανεισμός στην Γαλατασαράι.

Η τουρκική ομάδα όμως δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς που ήταν στα 4,5 εκατ. ευρώ. Και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει την κίνηση – ματ. Να στείλει πρόταση για αγορά και όχι δανεισμό, στα 5 εκατ. ευρώ.

Με την Μονακό να την έκρινε ικανοποιητική και αρχικά να συμφωνεί. Στην πορεία υπήρξαν διαβουλεύσεις για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν κουβέντες ακόμα και για ποσοστό μεταπώλησης. Αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Ονιεκούρου.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER