«Χτυπάει» παντού ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες, για τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Θέλει να πάρει παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις ο Ολυμπιακός, μετά και από τη συζήτηση που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς για τις κινήσεις που θα γίνουν. Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι γράφεται έντονα για επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι.

Ο έμπειρος μέσος προέρχεται από μία καλή σεζόν με τη Βασιλεία στην Ελβετία και δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτησή του. Οι Ιταλοί ασχολούνται με τον Κασάμι διότι έχει δείξει ενδιαφέρον και η Φιορεντίνα, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Serie A.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Πειραιά κοιτά ξανά την περίπτωση του Κασάμι. Είχαν γίνει συζητήσεις τόσο πέρσι το καλοκαίρι, όσο όμως και τον περασμένο Ιανουάριο. Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις όμως δεν προχώρησε κάτι.

Μάλιστα το προηγούμενο καλοκαίρι όταν είχε μείνει ελεύθερος από τη Σιόν, είχαν έρθει κοντά στην απόκτησή του οι «ερυθρόλευκοι». Όμως ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει αρνητική απάντηση, διότι είχε αποκτηθεί οι Πέπε, Εμβιλά, Τιάγκο Σίλβα και υπήρχαν στο ρόστερ και οι Μπουχαλάκης, Καμαρά.

Ήταν γεμάτος στη θέση αυτή ο Ολυμπιακός και για αυτό δεν προχώρησε η περίπτωση του Κασάμι. Τώρα όμως ο Τιάγκο Σίλβα δεν ικανοποίησε και παραμένει άγνωστο το μέλλον του. Ο Πέπε έχει δοθεί δανεικός και αναμένεται να επιστρέψει, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης και του Μαντί Καμαρά.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Οπότε υπάρχει κενό στο ρόστερ και τα πάντα είναι ανοιχτά για την επιστροφή του Κασάμι…ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER