Ο Ολυμπιακός το ψάχνει για τις απουσίες που θα έχει από το Κόπα Άφρικα και συζητήθηκαν μέχρι και οι λύσεις των Λοβέρα, Καφού.

Ο Ολυμπιακός κάνει συσκέψεις ακόμα και για τους Λοβέρα, Καφού αναφορικά με την κάλυψη των κενών που θα προκύψουν από το Κόπα Άφρικα.

Το κέντρο θα υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες και ο Ολυμπιακός αναζητά λύσεις. Προτεραιότητα η απόκτηση χαφ. Αλλά έγιναν κουβέντες και για εσωτερικές λύσεις. Οι Μάξι Λοβέρα, Καφού.

Ο πρώτος γυρίζει από την Ρασίνγκ. Ενημέρωσε πως δεν θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς που είναι στα 5 εκατ. ευρώ. Όπως έλεγαν και στην Αργεντινή το ποσό ήταν μεγάλο για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας.

Παράλληλα η Ρασίνγκ πλήρωσε και ενοίκιο 500.000 ευρώ, που έκανε δαπανηρό τον δανεισμό του 22χρονου άσου.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στον Λοβέρα και σκέφτεται μήπως του δώσει μια ευκαιρία. Πάντως υπάρχουν ομάδες από την Αργεντινή που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον πάρουν με την μορφή του δανεισμού.

Να σημειωθεί πως ο Λοβέρα είναι σε διαδικασία έκδοσης ιταλικού διαβατηρίου. Για να μην λογίζεται ως ξένος πλέον.

Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο ο Καφού

Ένα άλλος παίκτης που ακούστηκε τελευταία ήταν ο Καφού, Που έφυγε δανεικός για την Νότιγχαμ. Το καλοκαίρι ο αγγλικός σύλλογος με την γνωστή διασύνδεση που έχει με τους «ερυθρόλευκους», αγόρασε τα δικαιώματα του. Πέρσι έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα ο 28χρονος Πορτογάλος χαφ. Φέτος όμως έχει χάσει την θέση του. Και ο τεχνικός της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ δεν τον έχει στα πλάνα του.

Ο τελευταίος βρέθηκε πριν μερικές μέρες στην Αθήνα, παρέα με τον Κούλη Δουρέκα. Ξεναγήθηκε στο Ρέντη. Τα είπε και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συζητήθηκε εκτενέστερα όλο το ρόστερ. Και πρέπει να γίνει τον Ιανουάριο.

Ο Καφού ξέρει τα κατατόπια και μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Παράλληλα δεν είναι μια δαπανηρή λύση. Σε σχέση με την απόκτηση ενός χαφ.  Εξάλλου ο Ολυμπιακός θέλει να καλύψει τα κενά του για 45 ημέρες περίπου.

Μετά θα γυρίσουν οι Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε αναφορικά με τα κενά στο κέντρο, που είναι και το μεγαλύτερο θέμα στην παρούσα φάση.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER