Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Ομπράντοβιτς: «Θα αποφασίσω στο τέλος του μήνα» (Vid)

Ομπράντοβιτς: «Θα αποφασίσω στο τέλος του μήνα» (Vid)

97

Σε συνέντευξή του σε σέρβικο κανάλι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι παραμένει ενεργός προπονητικά και στο τέλος του Ιουνίου θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Με ενδιαφέρον αναμένονταν οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό κανάλι Ν1 της Σερβίας. Ο Ζοτς ξεκαθάρισε ότι στο τέλος του μήνα θα γνωρίζουν τις αποφάσεις του. Ενώ σε σχετική ερώτηση δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Παρτιζάν.

Το συγκεκριμένο θέμα είχε προκαλέσει αίσθηση. Και μπορεί να φαινόταν σε πολλούς ότι δεν είχε βάση, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

«Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα που αγαπώ, εδώ άρχισα και πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια» είπε ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε: «Μαζί  με την Μπόρατς Τσάτσακ όπου έπαιξα για πρώτη φορά μπάσκετ, είναι οι δύο ομάδες στην καρδιά μου.Έχω πολλούς φίλους εδώ. Όπως έχω πει, θα πάρω την απόφασή μου στο τέλος του Ιουνίου. Τότε θα ξεκαθαρίσω που θα εργαστώ αφού πρώτα συζητήσω με την οικογένειά μου και με μερικούς ανθρώπους κοντινούς μου. Υπάρχουν πολλές φήμες, το ξέρω. Όμως αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα. Έχω έναν άνθρωπο που χειρίζεται τις υποθέσεις μου. Μου δίνει πληροφορίες για όλες τις πιθανές περιπτώσεις. Και μετά καθόμαστε με την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους κι αξιολογούμε. Θα γνωρίζετε τα πάντα σε περίπου είκοσι ημέρες».

Σε νέα ερώτηση και… επιμονή για το αν υπάρχουν πιθανότητες να εργαστεί στην Παρτιζάν, ο Ομπράντοβιτς απάντησε: «Δεν το ξέρω. Όπως ανέφερε και πριν η Παρτιζάν είναι η ομάδα μου. Έχω επαφές με άτομα από την ομάδα αλλά αυτές οι συνομιλίες είναι ιδιωτικές. Ποτέ δεν υποσχέθηκα τίποτα και σε κανέναν. Όπως είπα και πριν στα τέλη του μήνα θα ξέρουμε τι θα γίνει. Αλλά μπορεί επίσης να μη δουλέψω καθόλου φέτος. Κι αυτό μπορεί να συμβεί…Όλα είναι θέμα κινήτρου»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΖΟΤΣ

Κορίνθιας – Μπόκα Τζούνιορς με σούπερ αποδόσεις και νέα προσφορά* στο Power June!

 

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER