Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Οριστικό: Χουγκάζ τριετίας στον Παναθηναϊκό

Οριστικό: Χουγκάζ τριετίας στον Παναθηναϊκό

116

Ο Παναθηναϊκός και ο Ιωνικός Νικαίας ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Νίκου Χουγκάζ στους «πράσινους». Απομένει η ανακοίνωση.

Ο Χουγκάζ θα ανήκει στον Παναθηναϊκό, αλλά τη σεζόν 2021-2022 θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ιωνικό.

Oι πρωταθλητές θέλουν να αφήσουν τον 20χρονο φόργουορντ στον Ιωνικό ώστε να έχει ακόμα μια «γεμάτη» χρονιά σε ρόλο πρωταγωνιστή στην Basket League. Και την περίοδο 2022-2023 να ενταχθεί στο δυναμικό τους, πιο έτοιμος, για να αλλάξει επίπεδο.

Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού που εντάσσει στο δυναμικό του τον κορυφαίο νέο παίκτη της Basket League για την περίοδο 2020-2021.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι θα πληρώσουν 150 χιλιάδες ευρώ στον Ιωνικό Νίκαιας. Υπάρχει ενδεχόμενο έμψυχου ανταλλάγματος, επίσης με τη μορφή δανεισμού. Κι αυτό αφορά στον Λευτέρη Μαντζούκα. Μόνο που θα κρίνει ο Δημήτρης Πρίφτης, αναλόγως του τελικού σχεδιασμού αν ο παίκτης θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε υπάρχει πλάνο αξιοποίησης του Μαντζούκα, έτσι κι αλλιώς.

Το αίσιο τέλος είναι δεδομένο.  Και μάλιστα με έναν παίκτη που χάρη στο εξαιρετικό πρόγραμμα του Ιωνικού έκανε την αγωνιστική του έκρηξη. Άλλωστε μπορείτε να διαβάσετε ένα πρόσφατο θέμα του Sportime όπου ο Χουγκάζ πριν βρει τη γαλήνη του στον Ιωνικό… κοβόταν από παντού. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει σε ένα γενικότερο πλαίσιο.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Είναι μια (τελική) συμφωνία από την οποία μένουν ευχαριστημένοι όλοι. Ο Παναθηναϊκός που ενέταξε στο δυναμικό του ένα από τα καλύτερα νέα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Ο ίδιος ο παίκτης που είδε τη δουλειά του να ανταμείβεται με τη μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελλάδας. Και φυσικά ο Ιωνικός που επίσης δικαιώθηκε για το project του και το συνεχίσει αποτελώντας πλέον ελκυστικό προορισμό για κάθε νέο παίκτη.

Θαυμάστε τον

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER