Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ: Έφερε για δοκιμή τον Άλεξ Ρούτερ και παλεύει για μεταγραφές

ΟΦΗ: Έφερε για δοκιμή τον Άλεξ Ρούτερ και παλεύει για μεταγραφές

97

Μπορεί μεταγραφές να μην κάνει προς το παρόν ο ΟΦΗ, αλλά στις επόμενες προπονήσεις θα έχει ένα νέο πρόσωπο, τον Άλεξ Ρούτερ.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας βρίσκεται στο Ηράκλειο για να περάσει από το μικροσκόπιο των ανθρώπων του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ενδέχεται να πάνε για δύο τερματοφύλακες και με αυτή την κίνηση φαίνεται πως ο ένας που ψάχνουν, θα είναι μικρός.

Ο 20χρονος Άγγλος Ρούτερ βρισκόταν στις ακαδημίες της Σουόνσι. Έως τώρα άλλη ομάδα δεν είχε αλλάξει και σε επαγγελματικό επίπεδο δεν έχει τεσταριστεί. Θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Λάππα και από τον ΟΦΗ τονίζουν πως η περίπτωσή του δεν έχει σχέση με τους μεταγραφικούς στόχους που ούτως ή άλλως εξετάζονται.

Κάπου εδώ να πούμε ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν αργήσει πολύ μεταγραφικά. Ο προβληματισμός στις τάξεις των φιλάθλων τους είναι διάχυτος καθώς τα κενά στο ρόστερ είναι αρκετά και σημαντικά. Ωστόσο, από την ομάδα υπάρχει μία ηρεμία και μία σιγουριά πως στο φινάλε θα γίνουν όσα πρέπει και θα παρουσιαστεί ο ΟΦΗ καλύτερος από πέρυσι.

 

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER