Ο ΟΦΗ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Χάνει τον Ντουρμισάι, ενώ περιμένει τους Στάικο και Τσιλιανίδη.

Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα στον ΟΦΗ. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 2-0 επί του ΑτρόμητουΦιορίν Ντουρμισάι, τίθεται off για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Αλβανός φορ έπαιζε στο ματς με ενοχλήσεις. Καιρό τώρα πονούσε στους κοιλιακούς. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε να κάνει μία επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθεί ειδικό πλέγμα στην περιοχή. Εντός της Δευτέρας (8/11) το θέμα τακτοποιήθηκε προκειμένου να μη χαθεί καθόλου χρόνος. Ωστόσο, ο ΟΦΗ δύσκολα θα τον έχει ξανά έως το φινάλε του έτους. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 1,5 μήνα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και κάποια θετικά. Ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Πασχάλη Στάικο. Ο τελευταίος θα μπει κανονικά στις προπονήσεις και είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Έτσι προστίθεται μία επιπλέον λύση στα χαφ, εκεί που υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά και απουσίες.

Τέλος, και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ίσως αγωνιστεί με τους Κύπριους. Εκείνος προπονείται κανονικά, αλλά ανά 2-3 εβδομάδες θα χρειάζεται κάποιες μέρες ξεκούρασης για να κάνει επιπλέον φαρμακευτικές θεραπείες. Σταδιακά ο Τσιλιανίδης θα είναι ολοένα και καλύτερα. Πρόκειται για έναν παίκτη που στην πρώτη του σεζόν στο Ηράκλειο εντυπωσίασε, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη λόγω των αρκετών προβλημάτων που είχε με τραυματισμούς.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER