Ο Ιωνικός έγινε η πρώτη ομάδα που κατέθεσε τον φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Basket League.

Επαναλαμβάνουμε ότι την 1η Ιουνίου ο Ιωνικός είναι πανέτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. «Καθαρός» και νοικοκυρεμένος ως εταιρεία (υπάρχει έγγραφο όλων των παικτών ότι είναι πληρωμένοι μέχρι την τελευταία ημέρα) αλλά και με ένα ελκυστικό project να τον καθιστά… ασφαλή και σίγουρο προορισμό. Για κάθε παίκτη που θέλει να ανέβουν οι μετοχές του στο μπασκετικό χρηματιστήριο.

Η ομάδα της Νίκαιας αν κι εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία στερήθηκε ένα μεγάλο όπλο (τον κόσμο) έκανε πολλά βήματα μπροστά. Κατ’ αρχήν αγωνίζεται στον ανακαινισμένο «Πλάτωνα», ένα ιστορικό γήπεδο για το μπάσκετ. Κατά δεύτερο, είναι μια ομάδα που δε χρωστάει ούτε σεντ από την περασμένη σεζόν. Μια εταιρεία «καθαρή» κι αυτό λέει πολλά στην εποχή που ζούμε.

Συνδυαστικά με όλα τα παραπάνω έρχεται και το συνολικό project. Αυτό που ήδη «τρέχει» με τους νέους Έλληνες παίκτες αλλά και τους ξένους που θέλουν να βρουν χώρο και χρόνο για το step up (όπως πχ ο Μουσταφά). Δεν πρέπει να ξεχνάμε την «έκρηξη» των Χουγκάζ και Τολιόπουλου που κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα φέτος για τα «παράθυρα». Ο Χουγκάζ, μάλιστα, που δήλωσε συμμετοχή και στο ντραφτ του NBA θα είναι και στην επιλογή του Ρικ Πιτίνο για την προετοιμασία ενόψει Προολυμπιακού.

Το ίδιο project θα συνεχιστεί και ο Βαγγέλης Τσάπας σίγουρα μπορεί να αισθάνεται σίγουρος ότι αυτή η σεζόν κύλησε με τον καλύτερο τρόπο. Αλλά και να θεωρεί ότι «εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο». Γι’ αυτό και ο Ιωνικός ήδη πέτυχε το πρώτο… τρίποντο με την κατάθεση του φακέλου. Είναι σα να λέει παντού πως πρέπει να λειτουργεί μια σοβαρή εταιρεία. Κι αυτό τον καθιστά ελκυστικό προορισμό για κάθε φιλόδοξο αθλητή.

Και επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ο Ιωνικός έσπασε πολλά ταμπού, με γυναίκα πρόεδρο σε επαγγελματική ομάδα. Η Χριστίνα Σκέντζιου πέρσι ήταν στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου. Δεν είναι σύνηθες στην Ελλάδα, αλλά ο Ιωνικός πρωτοπορεί και εκεί.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER