Αρχική ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Ο Κώστας Κεντέρης δίπλα σε όλους τους αθλητές, σε όλες τις πόλεις!

Ο Κώστας Κεντέρης δίπλα σε όλους τους αθλητές, σε όλες τις πόλεις!

138

Ο Κώστας Κεντέρης βρέθηκε κοντά σε όλους τους μεγάλους αγώνες στίβου, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των αθλητών.

Ο Κώστας Κεντέρης έχει κάνει «γραφείο» του τα στάδια. Ήταν δίπλα σε κάθε προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών. Συμμερίστηκε την αγωνία και την προσπάθειά τους. Τη δική τους, των σωματείων, των προπονητών, των γονιών, όλων! Από έναν μικρό απολογισμό που έκανε με ανάρτησή του στα social media κρατάμε το: «Τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά η αγάπη μας μεγαλύτερη».

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ δεν περιορίστηκε όλο αυτό το διάστημα των Διασυλλογικών και Πανελληνίων Πρωταθλημάτων σε «χαιρετούρες» και τυπικότητες. Η παρουσία του δίπλα στους αθλητές είχε άλλο νόημα και σημασία. Σημείωσε, άκουσε, κατέγραψε. Ο δικός του στίβος εξάλλου εδώ και μερικούς μήνες δεν είναι άλλος από την καθημερινή επίλυση ζητημάτων που προκύπτουν.

Από την αρχή άλλωστε αυτός ήταν ο στόχος του. Και εργάζεται ενεργά προς την επίτευξή του. Γι’ αυτό και η αποδοχή που χαίρει είναι καθολική. Και φροντίζει και ο ίδιος, σε κάθε ευκαιρία, να είναι ενωτικός. Το ανέφερε άλλωστε και στο προσωπικό του προφίλ στο facebook για την προσπάθεια για τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν. «Από αυτή δεν πρέπει να λείπει και δεν θα λείπει κανείς που αγαπά τον Στίβο μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Κεντέρης

«Στο Βολο παρακολούθησα το τελευταίο μας πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.
Γιάννενα, Αθήνα Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Βόλος και άλλες όμορφες πόλεις ανά την Ελλάδα φιλοξένησαν τους τελευταίους 2 μήνες Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, παρακολούθησα από κοντά τα περισσότερα, πρωί και απόγευμα όλες τις προσπάθειες των παιδιών μας, την αγωνία των προπονητών τους και των σωματείων τους, είχα την ευκαιρία και τη χαρά να ακούσω τους προβληματισμούς τους και τις απόψεις τους, να φωτογραφηθώ μαζί τους, έμεινα στο στάδιο έως και το τελευταίο αγώνισμα για να χειροκροτήσουμε οι λιγοστοί πλέον φίλαθλοι (προπονητές, φίλοι, γονείς) την προσπάθεια όλων των αθλητών μας. Ένιωσα την αγωνία των τεχνικών μας για το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και όλων όσων δούλευαν ασταμάτητα για να ετοιμάσουν τα στάδια που έγιναν οι Αγώνες μας.
Τα προβλήματα είναι πολλά αλλά η διάθεση, η βούληση και η αγάπη μας είναι μεγαλύτερη, από αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει και δεν θα λείπει κανείς που αγαπά τον Στίβο μας».

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER