Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό με το που θα ολοκληρωθεί η σεζόν όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Ο Χρυσικόπουλος είναι πλέον ένας ώριμος παίκτης και σε πολύ καλή ηλικία. Το Δεκέμβριο θα κλείσει τα 29 του χρόνια και το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει για τα καλά σε υψηλό επίπεδο.

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ έχει πολύ καλές σεζόν τόσο με την «Ένωση» όσο και με τον ΠΑΟΚ και για το λόγο αυτό έχει κερδίσει και πρόσκληση στην Εθνική ομάδα. Το παιχνίδι του έχει ωριμάσει ενώ τα αθλητικά του προσόντα δεν αμφισβητούνται. Μπορεί να μην έφτασε στο επίπεδο που προσδοκούσαν όταν ο Άρης τον εμφάνισε για πρώτη φορά στο επίπεδο της Basket League αλλά σίγουρα είναι πολύ καλή περίπτωση.

Με τον Χρυσικόπουλο ο Παναθηναϊκός ενισχύει τον κορμό του σε Έλληνες παίκτες και προσθέτει βάθος με έναν από τους καλύτερους γηγενείς του πρωταθλήματος.

Είναι ένας παίκτης με ποιότητα κι εμπειρία και σίγουρα θα δώσει βάθος στον Παναθηναϊκό εφόσον τελικά προχωρήσει η περίπτωση.

Οι «πράσινοι» αυτή την περίοδο δίνουν τις τελικές «μάχες» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ώστε να πετύχουν ακόμα ένα νταμπλ στην ιστορία τους. Με τα μεταγραφικά ζητήματα θα ασχοληθούν επισταμένα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Προς το παρόν ανιχνεύουν στόχους και κάνουν αναγνωριστικές κινήσεις σε κάποιες περιπτώσεις.

Όπως αναφέραμε άλλωστε, υπάρχει και η περίπτωση του Χέιζ που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER