Ολοένα και πιο ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά όσο η ώρες περνούν. Όπως έγινε γνωστό περίπου στις 22:00 το «πύρινο μέτωπο» πέρασε ακόμη και την Εθνική Οδό και κατευθύνεται προς Καπανδρίτι!

Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι όταν και αναζωπυρώθηκε πέρασε την Εθνική Οδό και κινείται τώρα προς το Καπανδρίτι! Παράλληλα υπάρχει μεγάλη ανησυχία υπάρχει για τον Άγιο Στέφανο, τη Ροδόπολη και τον Διόνυσο χωρίς προς το παρόν οι περιοχές αυτές να κινδυνεύουν άμεσα.

Σε εφιάλτη εξελίσσεται η κατάσταση με τις πυρκαγιές στην Αττική καθώς το «πύρινο μέτωπο» έχει γιγαντωθεί την ώρα που πλέον έχει νυχτώσει και η κατάσβεση του από εναέρια μέσα είναι πλέον αδύνατη.

Από το μέτωπο της πυρκαγιάς που έχει ήδη μπει στη Δροσοπηγή και την Ιπποκράτειο Πολιτεία φτάσαμε πλέον οι «πύρινη κόλαση» να έχει περάσει στο απέναντι ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας παρά τα «μπλόκα» που είχε στήσει η Πυροσβεστική με τα οχήματά της.

Έτσι η φωτιά κινείται απειλητικά προς το Καπανδρίτι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει ήδη περάσει συνολικά πέντε φορές την εθνική οδό. Ειδικότερα  στο ύψος των Αφιδνών πετάγονται συνεχώς σπίθες σε μεγάλη απόσταση, ενώ γενικότερα συχνά πυκνά ακούγονται δυνατές εκρήξεις.

Παράλληλα ο στρατός με σκαπτικά οχήματα δημιουργεί αντιπυρικές ζώνες στο Καπανδρίτι έτσι ώστε να σταματήσει την επέλαση της πυρκαγιάς.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER