Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Βασίλη σ’ ευχαριστούμε»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Βασίλη σ’ ευχαριστούμε»

110

Μετά την ανακοίνωση του Βασίλη Σπανούλη ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος προχώρησαν σε κοινή δήλωση ευχαριστώντας τον Θρύλο του Ολυμπιακού και του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν εκείνοι που έπεισαν τον Βασίλη Σπανούλη να κάνει το μεγάλο βήμα. Το δύσκολο… Και για να το πετύχουν δεν του έδωσαν μόνο πάρα πολλά χρήματα αλλά κι εκείνο που αναζητούσε: Να είναι ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας. Και τελικά πανηγύρισαν μαζί πολλούς τίτλους στα 11 χρόνια που συμπορεύτηκαν.

Συγκεκριμένα στην περίοδο της κοινής τους διαδρομής στον Ολυμπιακό, πανηγύρισαν δύο τρόπαια Euroleague, ένα Διηπειρωτικό, τρία πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Η δήλωση της διοικητικής ηγεσίας του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

«Ειναι μια στιγμή από αυτές που αρνείσαι να δεχτείς ότι θα έρθουν. Που δεν θέλεις να τις ζήσεις και παρότι βρίσκονται μπροστά σου επιλέγεις να μην τις κοιτάς, ελπίζοντας οτι ο χρόνος θα φρενάρει. Ο Βασίλης, άλλωστε, μας έκανε να πιστέψουμε ότι γίνεται…

Για 11 χρόνια, ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας τίμησε όσο κανείς τη φανέλα του Ολυμπιακού κι εμάς προσωπικά με τη φιλία του.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Για 11 χρόνια πορευτήκαμε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα. Κλάψαμε, γελάσαμε, ξεσπάσαμε. Ονειρευτήκαμε και πετύχαμε ανεπανάληπτα κατορθώματα.

Με μπροστάρη τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός μας έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του. Κέρδισε τον θαυμασμό της Ευρώπης κι έγινε συνώνυμο της υπέρβασης.

Για 11 ολόκληρα χρόνια ο ηγέτης μας. Για πάντα ο Βασίλης με το 7…

ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα πρόσφερες στον Ολυμπιακό.

ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα χάρισες στο μπάσκετ».

 

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER