Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός: Από την Αλτάι στο νέο συμβόλαιο ο Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός: Από την Αλτάι στο νέο συμβόλαιο ο Χατζηγιοβάνης

114

Από τις πρώτες μέρες που ο Παναθηναϊκός προσέλαβε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακουγόταν ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα είναι και τη νέα σεζόν ο ένας βασικός εξτρέμ. Ο Σέρβος τον εκτιμά πολύ και το κλαμπ θα συνεχίσει να επενδύει πάνω του.

Το ενδιαφέρον της Αλτάι είναι υπαρκτό. Όταν διέρρευσε η πρώτη κρούση, τονίζαμε πως οι Τούρκοι θα επιστρέψουν. Το έκαναν, εισέπραξαν νέα αρνητική απάντηση και πάμε παρακάτω. Ο Παναθηναϊκός δεν θα συναινέσει σε πρόταση που δεν είναι επταψήφια.

Υπενθυμίζεται πως όταν διεξάγονταν οι πολύμηνες διαπραγματεύσεις για το ισχύον συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη, ρήτρα δεν μπήκε, αλλά υπήρξε μία άτυπη συμφωνία πως με 1.500.000 ευρώ θα αποχωρήσει. Τέτοια χρήματα προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί. Και παρά το ενδιαφέρον των Τούρκων, ο Χατζηγιοβάνης είναι πιο κοντά στο νέο συμβόλαιο παρά στην πώληση.

Οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας του Μυτιληνιού εξτρέμ και των «πράσινων» ουσιαστικά δεν έχουν ξεκινήσει. Μόνο κάποιες άτυπες κουβέντες έχουν γίνει. Ωστόσο, από τη στιγμή που υπάρχει πρόσφορο έδαφος και κοινή επιθυμία, τα υπόλοιπα θα βρεθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όταν έρθει η ώρα.

 

sportime.gr

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER