Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό αποχώρησε ο Μολό

Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό αποχώρησε ο Μολό

88

Παναθηναϊκός και Γιοάν Μολό θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Ήταν δεδομένο και απλώς επισημοποιήθηκε με το «αντίο» του Γάλλου.

Μέσω Instagram ο Μολό αποχαιρέτησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τους ανθρώπους της και τους φιλάθλους. «Σας ευχαριστώ μου μου δώσατε το προνόμιο να παίξω για αυτή τη φανέλα. Ευχαριστώ τους φίλαθλους, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ τόνισε πως δεν είναι καλός στους αποχαιρετισμούς.

Ωστόσο, ειπώθηκαν πολλά για το πώς έφυγε. Έκανε και ο ίδιος δηλώσεις. Γι’ αυτό και από τον Παναθηναϊκό θέλησαν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο θέμα και το τι συνέβη τους τελευταίους μήνες.

Συμφωνία με τον παίκτη ουδέποτε υπήρξε. Επί δύο μήνες γινόταν μία διαπραγμάτευση. Ο Πιέρ Ντρεοσί το ξεκίνησε. Αρχικά παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό. Ο Μολό αξίωσε διετίες συμβόλαιο με 300.000 ευρώ τον χρόνο και ο Παναθηναϊκός κάποια στιγμή έφτασε έως τις 250.000 ευρώ, ποσό που θεωρούσε υπέρβαση για τον Γάλλο. Η χρυσή τομή δεν βρέθηκε.

Στην πορεία προέκυψε το θέμα του Γιάννη Κώτσιρα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε μείνει εντυπωσιασμένος από όσα είδε από τον τελευταίο, εισηγήθηκε την απόκτησή του και εκεί όλα τελείωσαν για τον Μολό, αφού υπάρχει και ο Σάντσες. Θέμα αποχώρησης του Αργεντινού δεν τέθηκε και κάπως έτσι σταμάτησε να υφίσταται και θέμα ανανέωσης του Μολό.

Πριν από δύο ημέρες ο Σπύρος Βλάχος ενημέρωσε τον παίκτη πως το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί και γι’ αυτό ο 31χρονος προχώρησε και σε αυτή την ανάρτηση. «Ο παίκτης το μεσημέρι στο Instagram ευχαρίστησε τον Σπύρο και το βράδυ δηλώνει ότι το έμαθε από τις εφημερίδες!», ειπώθηκε μεταξύ άλλων από τους «πράσινους», οι οποίοι τόνιζαν πάντως πως καταλαβαίνουν την πικρία του και δεν έχουν καμία διάθεση να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί του.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

 

sportime.gr



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER